Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kéne még várnom? 18/L
Ebben lehet igazad van
Az is a baj hogy mindennap látom, és ez sem segít
Ez egy jó kérdés... Én is voltam nemegyszer plátóilag szerelmes... kb. 14-18 éves korom között, igaz, volt vagy 3-4 ilyen "szívszerelem". :))) Ja és igen, valós kapcsolatnak esélye nem volt, merthogy kb. mindig tanárok, idősebb, házas palik voltak a "kiszemeltek'.
Engem az segített ki, hogy tudtam, hogy ilyen vagyok, belezúgok, pár hónap, év nonsztop rágondolás, szerelem, fantázia, aztán úgy elmúlik, hogy észre nem veszed... és utána tök közönbös lett nekem mind!
Szóval bízni kell a felejtés erejében! Nem rossz dolog egy plátói szerelem sem, de azért túl sokáig nem szabad tartania, erre neked is törekedni kell gondolatban.
Aztán nyugi, az élet ilyen. Mindig lesz újabb és újabb, aki megtetszik, még ha nem is hiszed el! Az igazán jó pedig az, ha olyanra találsz, akivel kölcsönös az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!