Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most meddig kéne várnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most meddig kéne várnom?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy lánnyal, és elmondtam neki, hogy tetszik nekem. Egyébként most szakított a barátjával. Azt mondta, hogy nagyon megviselte és most még nem tudja igazán mit is akar. Tehát nem mondta, hogy nem lehet semmi. A kérdésem az, hogy most nekem várnom kéne míg ő jelez, hogy akar vmit vagy én lépjek később?
2010. ápr. 20. 08:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Te lépj később, de addig is legyél mellette, mint haver, barát, de nem olyan, akinek mindig sír az ex miatt, az nem egészséges, ha később párodnak szeretnéd őt.
2010. ápr. 20. 08:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, legyél mellette, de ne emlegesd ezt, hogy te akarsz tőle többet, mert meg fogja unni. Adj neki időt, amíg kiheveri az exét, aztán ha bejössz neki, úgyis minden menni fog magától, mert azt már tudja, hogy neked tetszik.
2010. ápr. 20. 08:22
 3/4 anonim ***** válasza:

az a baj,hogy vannak emberek akik nagyon nehezen lépnek túl egy kapcsolaton,én egyszer nagyon befürödtem így.

azt tanácsolom légy nyitott,de azért óvatos is,

szóval egyszerre használd a szívedet és az eszedet.

2010. ápr. 20. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Addig kell várnod, amíg a rabbik, elmennek Pakisztánba, és levágnak 3disznót, majd kifőzik a belüket, elviszik Kuwaitba, táncolnak egy Bécsi-keringőt, lefekszenek a hátukra, majd háromig számolnak, és akkor letelik a várási időd.
2010. ápr. 20. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!