Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Menni vagy maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menni vagy maradni?

Figyelt kérdés

A férjem imádja a nőket,mindenhol csorgatja a nyálát.Az utcán,a boltban,a piacon,a neten,tényleg bárhol és keresi is az alkalmat.Ha észreveszem,és szólok (általában valami viccel elütöttem eddig) mindig letagadja,hogy ő nem azt nézte.Egyszerűen herótom van az ilyen bunkó viselkedéstől.

Egy éve házasodtunk össze.Eleinte nem is zavart,nem is szóltam,de már túlzás amit csinál.

És persze itt jön a nagy kérdés!Ha a kezemet fogva ezt teszi,mit csinálhat a hátam mögött?

Egy nagy nevű gyárban dolgozik.Autóipar.

Eddig azt hazudta,hogy alig vannak nők.Pár ismerősöm (férfiak) odakerült és mind azt mondja,hogy húúúú mennyi jó csaj van bent.A 4000-ből kb 2500.Hányni tudnék,ha belegondolok mit csinálhat bent.Szerintem azt sem tudják a munkatársai hogy én a világon vagyok.

Nem birom ezt tovább!Nem tudok így élni.

Ha leülök vele beszélni akkor mindig azt mondja imád,neki nem kell senki és váltig tagadja,hogy ő ilyen.

Két hete a váláson gondolkozom.Az tette be a kaput,mikor családi ebéden a sógornője melleit bámulta.

Kérlek ne írjátok,hogy nem vak,itt már nem erről van szó,nála ez beteges dolog.

2015. máj. 12. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Menni. Még pedig normális férjet keresni.
2015. máj. 12. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van ilyen típus. Irritáló, szerintem gusztustalan, és kellemetlenséget okoz mindkét szóban forgó nőnek (feleségnek is, meg akire a nyálát csorgatja). Nem beszélve hogy a feleségnek milyen megalázó. Én nem voltam a felesége, de a kiszemeltem anno detto ugyanilyen volt. Elmentem fürödni, már hallottam hogy kattog a klaviatórán mint az őrült. Rém nevetséges volt. Ha elmentem 10 percre, már böngészte meg pontozta a nőket (iwiw, hi5 alkalmazásokon, meg mittomén mik voltak még akkor). A boltba volt, hogy kiesett a szeme egy csajt látván, a csaj meg nézett rám ilyen kérdőn, hogy mit keresek ilyen balfax mellett..Láttam minden nőn, hogy már nekik kínos a szitu. Nem szágyellt még utánuk fordulni sem. Az ilyen nálam egyszinten van a tetőről füttyögő köpködős munkással. Szóval kuka.
2015. máj. 12. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
8%
Két ilyen pasit is ismerek és mindkettő imádja a feleségét és tudtommal nem is csalták meg őket!Nem úgy az asszonykák!:)
2015. máj. 12. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most zavar, akkor természetesen menni. Inkább, mint hogy ez őröljön fel téged.
2015. máj. 12. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ezt egy percig nem tudnám elviselni, az oké, hogy nem vak (bár ideális esetben a férfi nem néz meg MINDEN nőt), de lehet diszkréten is csinálni. A te férjed erre sem veszi a fáradtságot, lejáratja saját magát és megaláz téged. Az egy dolog, hogy mit csinálhat a munkahelyén, de nekem nyilvánosan mutatkozni vele sem lenne kedvem.. Az évek során pedig ez még rosszabb lesz, én már a kapcsolat elején az első ilyen megmozdulásainál kiábrándultam volna belőle.
2015. máj. 12. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!