Menni vagy maradni?
Jelenleg maradni akarok, de mi van, ha a szüleim a másik lakást mégsem adják oda, a testvéremék pedig nem költöznek el?!
A párom pedig már letette a foglalót a lakásra, ami egyébként tényleg szuper, de én egyszerűen tudom, hogy nem fogom bírni ott "egyedül" (mert a párom vagy dolgozik -hétvégén, éjszaka is- vagy tanul), ráadásul azért nehezebb munkát kell majd vállalnom, mert a párom csak részmunkaidős és nem lenne elég a pénz egyébként...
Annyira nehéz, nem tudom, mit tegyek, a párom már azzal fenyegetőzik, hogy itthagy engem, ha nem megyek. Egyik nap még menni akarok, rábólintok a lakásra, másik nap meg sírok, hogy maradjunk.
Szerintem meg kellene próbálni!
Tavaszig lenne idő a közös és új életre, megnézni hogy bejön-e. Nem kell ezt annak venni hogy ezek életed utolsó napjai a családoddal. Menj el próbáld meg majd ha nem sikerül és tavasszal itthon lesz lehetőség akkor visszaköltöztök, de tapasztalatokkal gazdagabbak lesztek.
Én is beköltöző vagyok és a szüleim 380 km-re vannak.Eleinte hetente mentem haza és az feltöltött. naponta telefonozunk most is vagy sky-nk Anyuval. Mostmár kevesebb is elég. Vannak barátaim, jó szomszédok stb. Nekem bejött.
A Bátyám 3 hónap múlva ment vissza. De azt mondta hogy sose bocsátotta meg volna magának ha nem próbálja meg az életet távolabb.
Mindenki más típus.
Vannak akiknek a fészek közelsége nagyobb biztonságot jelent és ez is normális. Erre viszont csak akkor jössz rá ha kipróbálod vagy megmutatod a párodnak is, hogy te ilyen vagy-e.
Akkor meg egyértelmű: ne költözz! Nagyon nincs is min gondolkozni, hiszen félsz és aggódsz. Akik arra biztatnak hogy menjen, elutasítod, vagyis csak megerősítést szerettél volna tőlünk, hogy maradnod kell.
Vállald ezt döntést a párod előtt!
Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!