Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyeim vannak válásnál? Főleg a gyermekelhelyezés része érdekel.
3 gyermekünk van. Én jelenleg tgyás-on vagyok, később gyed-en leszek, de munkáltatóm már nincs.
A lakhatásunk megoldott, a férjemnek kell költöznie. Megtakarításunk nincs. Neki van egy háza, de az kevesebbet ér, mint a hitel ami még rajta van. Borzasztóan lelakott.
A törlesztő viszi a fizetése javát (150000Ft fizetése adókedv. nélkül, 105000Ft a törlesztés).
Azt mondta, hogy ő szeretné nevelni a gyerekeket (adókedvezmény miatt).
Ugye így nem fogják neki ítélni a gyerekeket?
Köszönöm a válaszokat!
Biztos, hogy visszavesznek, mert már aláírtuk a szerződést. Ezzel csak az a gond, hogy a kicsi 1 éves kora utánra vonatkozik (még 6,5 hónap, ebből 4 hónap gyed), szóval addig nincs munkáltatóm és így jövedelmem se.
Azért a fizetésem nem olyan rossz (br 420000Ft), mint a férjemé és szerencsére hitelem sincs.
A házat 6 év alatt sikerült így lelakni. A férjem testvérei éltek ott és néha az anyjuk. Vittek mindent ami mozdítható és azt is ami nem, amit nem ők, azt a környéken lakók. Oda nem tudna menni a férjem, mert életveszélyes.
Amikor a gyerekeket vállaltam, még nem tudtam, hogy a párom/férjem (alig 1 éve vagyunk házasok) folyamatosan félrek**él túlóra címén.
Még nem intéztem semmit hivatalosan. A férjem úgy gondolja a gyerekek miatt nem fogok lépni. Tény, hogy miattuk nem fogok semmit elkapkodni, de nem fogom mosolyogva végignézni, ahogy most már nyíltan a barátnőjéhez készülődik.
"Azért a fizetésem nem olyan rossz (br 420000Ft),"
Akkor mi a kérdés?
Így már 99,99% esélyed van.
Ja, és a félrekúró férj garantáltan képtelen gyereket nevelni, szerintem nem is akar, csak bosszant vele.
Ő lenne a legnagyobb kakiban, ha neki kéne a gyerekeket nevelni.
Nyugi, jól keres, nyilván a megfelelő végzettséged miatt.
Nálad maradnak a gyerekek.
A férjed semmit nem tett értük, csak megcsalt. EZ ugyan nem számít, de nem is úgy néz ki, hogy annyira felelősségteljes apa lenne.
" A férjem úgy gondolja a gyerekek miatt nem fogok lépni. "
És még hülyének is néz!
Megcsal, de te ezt lenyeled a gyerek miatt??????
Ész megáll, egyes pasik mit gondolnak magukról!
Csatlakozom a 19-hez.
A kedves apa sincs jobb helyzetben, ha valóban utazik az adókedvezményre.
És mivel picik a gyerekek, az anyjukra nagyobb szükségük van. 6-7 év felett már más lenne, de így nem.
Ne félj, ha látják, hogy akarod őket, akkor maradnak, Ilyen kicsi korban csak extrém helyzetben nem marad az anyánál. Az a helyzet, hogy egy Anya sokkal nagyobb felelősségel nevel egy gyereket úgy általában. Az APák csak megkapni akarják, hogy győzzenek, de kezdeni nem sok mindent tudnak egy 1-2-3 évessel. EZt a bírok is tudják.
APák, ritka kivételtől eltekintve, 3 év felett tudnak a legjobb esetben is gyereket nevelni.
A gyerkőcök nálad fognak maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!