Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezési per előtt milyen bizonyítékokat tudok gyűjteni a tárgyalásra?
"A részletekbe nem szeretnék belemenni. Köszönöm."
Hajrá!
A válasz részleteibe most nem szeretnék belemenni.
Szívesen.
Ha független tanukkal tudod igazolni, hogy az anya kábítószeres, alkohlista, prositituált, illetve hogy a gyerek nála nem kap enni, nincs tiszta ruhája, hosszú ideig egyedül van (amennyiben még kicsi), akkor van valami esélyed.
De mivel nem írod, milyen okra hivatkozva nem alkalmas szerinted az anya a gyerek elltására, ezért nehéz konkrétan bármit is javasolni.
Ha az anyának netán új kapcsolata van, az nem ok arra, hogy elvegyék töle a gyereket, söt az sem, ha ha egymás után több rövid - akár egyéjszakás - ismeretége van.
Félreértettetek.
Én példákra gondoltam, olyan személyektől, akiknek volt ilyen perük. Aztán lehet, hogy 1-2 lesz olyan, amit én is tudok hasznosítani.
Példa:
Nem vitte el a gyereket az orvos által felírt kezelésre. Ezt is gondolom érdemes lenen bizonyítani valahogy.
CSAK olyan dolgo jöhet számításba, ami valóságos.
A második leírta azokat az okokat, amik miatt elvehetik az anyától a gyereket, más esetben nem igazán fordul elö.
Az orvoshoz vitel meg olyan, hogy azt ugyan lehet(ne) bizonyítani, hogy a gyereket az orvos küldte volna, azt is, ha a gyerek nem volt ott. De az nagyon nem mindegy, hogy konkrétan miröl van szó, mert ha pl fogszabályzásra nem viszi, az lényegtelen ilyen szempontból, ha életveszélybe kerül a gyerek ilyen miatt, az kiskorú veszélyeztetése. De az is belejátszik, hogy az anyának lenne-e lehetösége elvinni a gyereket, illetve hogy az átutalás óta mennyi idö telt el.
Tényleg érthetetlen, hogy mit akarsz.
Általánosságban már kaptál választ.
Vagy valami inkorrekt ötleteket vársz itt tőlünk? Csak mert odavágod, hogy ügyvéd, gyerekjólétis, pszichológus támogat?
Olyan korrupt szaga van nekem.
Akkor az en peldam.
En vagyok az apa, es nalam lett elhelyezve az 5eves kisfiunk.
Amit figyelembe vett a birosag:
-Az enyem a lakas amiben elunk, tehat az anyanak kell koltozni ezert a gyereknek uj ovoda, orvos, vedono, kornyezet stb megszunik, nalam meg minden valtozatlan marad.
-En vittem hoztam oviba mindig
-En voltam otthon vele a munkam mellet mindig ha beteg volt
-En vittem orvoshoz, kezelesekre szinte mindig
-anyagilag jobban allok
-a kornyezet valtozasrol meg annyit, hogy az anya alberletbe tudott csak koltozni a szeretojehez, ahol mar volt ket gyerek, 1.5 szobara.
Meg annyit, hogy az anya is akrta, hogy nala legyen a fiunk, nem mondott le rola.
köszönöm az utolsónak!
Nagyon hasznos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!