Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonoszul hangzik, DE: szeretném, ha az exférjem megfizetne azért a sok disznóságért, ami a váláshoz vezetett. Hogy csináljam?
Szeretném, ha minden napja gyötrelemmel telne ezek után, legalább annyira, amilyen nyomorultul én éreztem magam miatta. Hogy miért?
Óriási (több milliós) adósság a nevemen, állandó megélhetési gondok (cigi meg haverokkal sör vhogy mindig futott). A második gyerektől kezdve minden gond az én nyakamban, utolsó időkben már szinte csak enni meg aludni járt haza, nem foglalkozott se a gyerekekkel, se velem, csak a barátaival lógott (meg ivott), azóta is ez megy, hogy külön vagyunk. Tudom, az lenne a bölcs dolog, hogy lezárni, kizárni, tovább lépni, de úgy érzem nem megy, amíg nem látom szenvedni :(.
"...innentől borítékolva az egyedülálló szülő szerep, hiszen senki sem akkora marha, hogy más kölkére áldozzon az idejéből hát még a pénzéből..."
Ez butaság. Nőként most is ugyanolyan értékes és szerethető vagy, mint mielőtt anyuka lettél. Ha majd egy igazi férfival találkozol, ő mindezt értékelni fogja. Aki meg lelép a gyerekek miatt, azzal jobban is jársz, ha elmegy, mert az se lenne jobb, mint az exed volt.
Mikor történt? Mert még nagyon nyalogatod a sebed. Ezen a fázison át kell esni. De ki kell belőle mászni.
"borítékolva az egyedülálló szülő szerep, hiszen senki sem akkora marha, hogy más kölkére áldozzon az idejéből hát még a pénzéből."
Keserűséged miatt tévedsz.
Mert a "marha" rád áldozza az idejét, energiáját. Rád akihez tartozik még két gyerek. Te leszel vonzó! Csak előtte mássz ki a kesergő pocsojából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!