Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom?
Figyelt kérdés
Férjemet anyja ott hagyta, nagyszülők(apai) nevelték. Volt feleségét a másik nagyszülei(anyai) megbántották-jogtalanul- és lek..vázták. Ez 15 éve volt, azóta nem szól hozzájuk, jogosan.
Tavaly nyáron az anyja engem bántott meg-jogtalanul- és lek..vázott. Akkor kiosztotta, de azóta beszélnek, anyáknapján felköszöntötte. Nekem carul esik, de nem szólok, nem akarok hisztizni. Anyát sem látta többször mint az anyai nagyszüleit. Most nagyon végét járják a nagyszülők, kértem menjen el hozzájuk, utoljára láthatja őket, de nem akar.
2015. máj. 5. 12:15
1/10 anonim válasza:
Csak épp azt nem lehet tudni, hogy most kire haragszol, mert úgy tűnik, hogy szinte mindenkire: férjedre, anyjára, felnevelő nagyszüleire..
2015. máj. 5. 12:25
2/10 anonim válasza:
Most az a bajod, hogy nem beszél a nagyszüleivel, vagy hogy beszél az anyjával? Döntsd már el mi bajod van...
Amúgy meg, anyuka beszólt, de a férjed megvédett téged, de ha amúgy jóban van az anyjával nyilván nem fogja emiatt örökre ignorálni. A nagyszüleivel valószínűleg nem csak annyi volt a probléma, hogy egyszer beszóltak, az már inkább csak az utolsó csepp lehetett.
2015. máj. 5. 12:29
3/10 anonim válasza:
szerintem jogos valahol,de meg kell értened, hogy mindenki vágyik arra a szeretetre amit nem kaphat meg épp ezért bár leszólja az anyját de azért csüng rajta, mert vágyik arra hogy szeresse. Nagyszüleit meg pont azért nem látogatja, mert nem tudja elviselni a tudatot,hogy meg fognak halni.
2015. máj. 5. 12:34
4/10 A kérdező kommentje:
Férjemre haragszom. A felnevelő nagyszülőkre nem, ezt nem tudom honnan vetted. :) Csak azért írtam, hogy tudjátok az anyja elhagyta. A másik nagyszülőkkel nem beszél.
2015. máj. 5. 12:36
5/10 anonim válasza:
Most azért haragszol, mert felköszöntötte az anyját? Ha tetszik, ha nem, az anyja!!
2015. máj. 5. 12:40
6/10 A kérdező kommentje:
Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy jogos-e a haragom. Nekem esik csak rosszul, hogy ami evidens volt az exnél az nálam nem? Engem nyugodtan k..vázhatnak? Milyen anya az aki elhagyja a gyerekét egy pasi miatt, akitől szül mégegyet és azt neveli, félti, szereti,kényezteti? A nagyszülők ellenben látogatták, szerették. 23 évig imádta őket, aztán beszóltak az exnek és onnan elvágták a kapcsolatot?
2015. máj. 5. 12:45
7/10 anonim válasza:
Ha azt írod, hogy : ...Ez 15 éve volt, azóta nem szól hozzájuk, jogosan. .. akkor egyetértesz vele és osztod a nagyszülőkkel kapcsolatos érzelmeket. Miért így fogalmazol, hogy haragszol, meg jogosan ?? Egyrészt itt jogról szó nincs, legfeljebb meg lehet érteni az érzéseket, másrészt ha haragszol, azaz dühös vagy, akkor tulajdonképpen uralkodni akarsz a férjeden és elvárod tőle, hogy a te érzéseid szerint cselekedjen. Ha meg nem így van, hanem csupán sajnálod, hogy nem úgy cselekszik, ahogyan te megfelelőnek gondolnád, az nem harag.
2015. máj. 5. 12:52
8/10 anonim válasza:
Emberek vagyunk, nem egyformák, ráadásul idővel mindannyian változunk is. Lehet hogy anno az exnél még úgy gondolta a legjobb megoldás egy ilyen szituációra az, ha soha többé nem beszél a rokonaival. Mostmár nyilván nem így gondolja.
Én amondó vagyok, ne vedd ezt annyira magadra!
Ahhoz meg nem sok közöd van, hogy az anyja miért hagyta el a férjedet anno. A férjed tartani szeretné vele a kapcsolatot, tartja, ennyi. Neked nem muszáj.
A nagyszülőkkel meg lehet közel sem csak annyi volt a gond, hogy ezt mondták az exfeleségre. Lehet amúgyis nehéz természetűek. Erőltetném, hogy látogassa meg őket utoljára, de ha nem, hát nem.
2015. máj. 5. 12:58
9/10 anonim válasza:
15 éve még tulajdonképpen egy másik ember volt. Fiatalabb így felelőtlenebb és tapasztalatlanabb is és valószínűleg épp agyára ment a nagy szerelem. Ma már valószínűleg másképpen látja a dolgokat, nem reagál annyira drasztikusan az ilyen dolgokra, mint anno. Haragudhatsz, de szerintem ez így elég gyerekes és nevetséges dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!