Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek hirtelen haragú a férje, mennyit lehet eltűrni?
Amúgy, én Pesten élek, és itt is ugyanilyen hígagyú a nők többsége, diploma ide vagy oda - amúgy a diplomátlanok jó része életrevalóbb, csak megsúgom -, simán tűrik, hogy alázzák őket.
Ez nem papír-függő, hanem önismeret kérdése. Egyik bnőm diplomás, és hat éve testi-lelki terrorban él, de ő nem hagyja ott a palit, igaz, mindig sír meg vasággyal együtt 45 kg-ra fogyott... szóval diploma semmit nem jelent.
" Ha mérges rám, káromkodik, mindennek nevez"
Az elso ilyen utan csomagolni kellett volna. Egy olyan no akinek van onbecsulese, ezt nem turi el.
neked nincs, ezert is banik veled az ostoba ferjed ugy mint egy kapcaval.
"Nem ott sem csak úri gyerekek vannak, de értelmesebb nők vannak. Én sem mennék bele ilyen helyzetbe 2 diplomával"
Nem akarlak elkeseríteni, de vidéken is élnek művelt, értelmes, sőt továbbmegyek, diplomás nők is. És Pesten is élnek sznob tahók, ahogy a hozzászólásod is mutatja.
10-es!
Szívemből szóltál :)
Különben nem értem ezen az oldalon azt a sok hozzászólót,aki szerint nem kellett volna hozzámenni,el kell válni stb. tanácsokat osztja rendre.Tele lenne az ország vénlánnyal és agglegénnyel,ha mindenki a tökéletest keresné.
Kedves Kérdező!
Valószínűleg a párod ezt hozta otthonról,ezt a mintát látta.Ha tudatosan figyel rá,akkor változhat.Mondd minden alkalom után el neki,hogy ez neked mennyire rossz,illetve vonulj el a másik szobába,ne hallgasd végig a káromkodását.
Zavarod? Mindennek elnevez?
Drágám, úgy sz*patod magad, ahogy akarod. Te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!