Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akinek hirtelen haragú a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek hirtelen haragú a férje, mennyit lehet eltűrni?

Figyelt kérdés
A férjem könnyen feldühödik, apróságokon is, főleg, ha zavarom. Ha mérges rám, káromkodik, mindennek nevez. Ez nekem nagyon rossz, de hiába mondom neki, nem változik semmi. Mennyit lehet eltűrni, mikor lépi át a határt és jobb, ha elválok tőle?
2015. máj. 4. 00:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy, én Pesten élek, és itt is ugyanilyen hígagyú a nők többsége, diploma ide vagy oda - amúgy a diplomátlanok jó része életrevalóbb, csak megsúgom -, simán tűrik, hogy alázzák őket.

Ez nem papír-függő, hanem önismeret kérdése. Egyik bnőm diplomás, és hat éve testi-lelki terrorban él, de ő nem hagyja ott a palit, igaz, mindig sír meg vasággyal együtt 45 kg-ra fogyott... szóval diploma semmit nem jelent.

2015. máj. 4. 05:48
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Lehet, hogy jobb lenne, kedves kérdező, ha elválnál. Hirtelen haragúval még lehet élni, de aki csúnyán beszél veled és mindennek lehord, azzal nem. Remélem, nincs még gyerkőc. Lépjél túl ezen.
2015. máj. 4. 08:17
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is fel tudja magát húzni dolgokon. Pláne ha valami nem az elképzelése szerint alakul, de olyankor csak puffog. Inkább vicces mint agresszív rám pedig még soha egy rossz szava nem volt. Én sem örülnék neki ha mindennek elhordana mert "zavarom" a 2. ilyen alkalom után otthagynám.
2015. máj. 4. 08:22
 14/21 anonim ***** válasza:
63%

" Ha mérges rám, káromkodik, mindennek nevez"

Az elso ilyen utan csomagolni kellett volna. Egy olyan no akinek van onbecsulese, ezt nem turi el.

neked nincs, ezert is banik veled az ostoba ferjed ugy mint egy kapcaval.

2015. máj. 4. 08:24
 15/21 Andizsuzsi ***** válasza:
77%

"Nem ott sem csak úri gyerekek vannak, de értelmesebb nők vannak. Én sem mennék bele ilyen helyzetbe 2 diplomával"

Nem akarlak elkeseríteni, de vidéken is élnek művelt, értelmes, sőt továbbmegyek, diplomás nők is. És Pesten is élnek sznob tahók, ahogy a hozzászólásod is mutatja.

2015. máj. 4. 08:51
 16/21 anonim ***** válasza:
32%

10-es!

Szívemből szóltál :)

Különben nem értem ezen az oldalon azt a sok hozzászólót,aki szerint nem kellett volna hozzámenni,el kell válni stb. tanácsokat osztja rendre.Tele lenne az ország vénlánnyal és agglegénnyel,ha mindenki a tökéletest keresné.

Kedves Kérdező!

Valószínűleg a párod ezt hozta otthonról,ezt a mintát látta.Ha tudatosan figyel rá,akkor változhat.Mondd minden alkalom után el neki,hogy ez neked mennyire rossz,illetve vonulj el a másik szobába,ne hallgasd végig a káromkodását.

2015. máj. 4. 08:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Semennyit nem kell "eltűrni", egy párkapcsolat nem erről szól.
2015. máj. 4. 09:33
 18/21 anonim ***** válasza:
29%

Zavarod? Mindennek elnevez?

Drágám, úgy sz*patod magad, ahogy akarod. Te életed.

2015. máj. 4. 10:03
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
Az én párom is ilyen lobbanékony természetű, viszont nem engem ócsárol, azt nem tűrném. Volt már olyan, hogy káromkodott, ha nem sikerült valami de ki nem káromkodik alkalom adtán :) Gyakran felemeli a hangját, ha ideges lesz, de megtanulta, hogy velem ne kiabáljon, max ha már én is kiabálok vele és kiprovokáljuk. Én ha puffog nem szólok hozzá, aztán kb. 15 perc és lenyugszik majd odabújik vagy oldalba bök mosolyogva, hogy szeretsz? Én azt biztos nem türném el, hogy lehordjon, sértegessen. Tény,hogy sajnos az ember olykor megbántja azt, akit a legjobban szeret, de azért van egy határ. Az agresszió és ócsárolás nem fér bele nekem. Ezt már a párom is tudja, megbeszéltük már régebben.
2015. máj. 4. 10:41
 20/21 anonim ***** válasza:
16 Éltél te már agresszív férfival? Annyira könnyen osztják egyesek az észt, hogy a család szent, blabla...nem viccből írja azt mindenki, hogy hagyd ott, válj el. Sajnos nagyon is van alapja, mert sokszor a párjuk valóban alkalmatlan a társas kapcsolatra.
2015. máj. 4. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!