Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akinek hirtelen haragú a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek hirtelen haragú a férje, mennyit lehet eltűrni?

Figyelt kérdés
A férjem könnyen feldühödik, apróságokon is, főleg, ha zavarom. Ha mérges rám, káromkodik, mindennek nevez. Ez nekem nagyon rossz, de hiába mondom neki, nem változik semmi. Mennyit lehet eltűrni, mikor lépi át a határt és jobb, ha elválok tőle?
2015. máj. 4. 00:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
39%

A férjed agresszív, kár hirtelen haragúnak nevezni.

Te is a "nagy napra" vártál, és utána sírsz? Ilyen baromhoz minek mentél hozzá?

Normális nő nem tűri el, hogy "mindennek megnevez", és kétlem, hogy ennek nem volt előjele.

Ha nagyon bunkó akarok lenni, akkor azt mondom, a te választásod volt, nyilván nem akartál lemaradni, és lagzira vágytál, akár egy barom oldalán is.

Nme tudlak őszintén sajnálni.

2015. máj. 4. 00:51
 2/21 anonim ***** válasza:
87%

"hirtelen haragú a férje"

Milyen cizellált megfogalmazás az egresszív baromra :)

2015. máj. 4. 00:53
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Ezt nem KELL eltűrni. Ha nem érti meg, hogy ez neked így nem jó, akkor hagyd ott. Ne várd meg, míg egyszer megüt..
2015. máj. 4. 00:55
 4/21 anonim ***** válasza:
73%
Naná, mert a fővárosban csak úrinegyedek vannak:D
2015. máj. 4. 01:25
 5/21 anonim ***** válasza:
10%
Nem ott sem csak úri gyerekek vannak, de értelmesebb nők vannak. Én sem mennék bele ilyen helyzetbe 2 diplomával, nagyon sajnálom a kérdezőt, de tuti nem Pesten lakik. Aki itt lakik , és nő, egészségesen (!) értékeli magát, és nem csicskának!
2015. máj. 4. 01:28
 6/21 anonim ***** válasza:
21%
Ja, vagy "úri negyedek"? Te sem sokat jártál erre :(
2015. máj. 4. 01:32
 7/21 anonim ***** válasza:
25%
Persze mindenki megtalálja a maga párját. Itt Pesten is. Lehet minimumra tenni a mércét, mint bárhol az országban, de akkor minek UTÁNA sírni.
2015. máj. 4. 01:35
 8/21 anonim ***** válasza:
26%

71% Köszönöm, nem "basztam" régen, nekem normális párom van.

Nem primitív, és volt gyerek szobája, sőt egyetemre is járt, mint én is. De köszönöm az őszinte aggódást.

2015. máj. 4. 01:38
 9/21 anonim ***** válasza:
90%

Pesten semmivel sem értelmesebbek a nők, mint bárhol máshol az országban. Ott végeztem el az orvosi egyetemet, és boldog voltam, mikor végre hazaköltözhettem.:-) Egyebek mellett nehezen bírtam ezt a megalapozatlan, egyeseknél alibidiplomákkal igazolni kívánt fővárosi szuperegót:D Persze megértem, hogy a kőbányai vagy a VIII. kerületi panelben nehéz ilyesfajta illúziók nélkül élni.

Bunkó, agresszív férfiból is van éppen elég mindenhol, jobb az ilyen kapcsolatból mielőbb kilépni.

2015. máj. 4. 01:57
 10/21 anonim ***** válasza:
12%
Köszönöm #12? jelentettem az emberi társalgásra alkalmatlan, indulatokkal teli, alpári megnyilvánulásodat :)
2015. máj. 4. 03:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!