Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek hirtelen haragú a férje, mennyit lehet eltűrni?
A férjed agresszív, kár hirtelen haragúnak nevezni.
Te is a "nagy napra" vártál, és utána sírsz? Ilyen baromhoz minek mentél hozzá?
Normális nő nem tűri el, hogy "mindennek megnevez", és kétlem, hogy ennek nem volt előjele.
Ha nagyon bunkó akarok lenni, akkor azt mondom, a te választásod volt, nyilván nem akartál lemaradni, és lagzira vágytál, akár egy barom oldalán is.
Nme tudlak őszintén sajnálni.
"hirtelen haragú a férje"
Milyen cizellált megfogalmazás az egresszív baromra :)
71% Köszönöm, nem "basztam" régen, nekem normális párom van.
Nem primitív, és volt gyerek szobája, sőt egyetemre is járt, mint én is. De köszönöm az őszinte aggódást.
Pesten semmivel sem értelmesebbek a nők, mint bárhol máshol az országban. Ott végeztem el az orvosi egyetemet, és boldog voltam, mikor végre hazaköltözhettem.:-) Egyebek mellett nehezen bírtam ezt a megalapozatlan, egyeseknél alibidiplomákkal igazolni kívánt fővárosi szuperegót:D Persze megértem, hogy a kőbányai vagy a VIII. kerületi panelben nehéz ilyesfajta illúziók nélkül élni.
Bunkó, agresszív férfiból is van éppen elég mindenhol, jobb az ilyen kapcsolatból mielőbb kilépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!