Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig kell elviselnünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell elviselnünk a párom volt nejének az áskálódását a gyerekekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A párom 2 gyermek után közös megegyezés alapján fizette a fizetése 50%-át, ami kb. 75000Ft. A volt felesége úgy 2 éve vérszemet kapott (mert bevállaltuk a harmadik közös csemetét is) és pert indított a gyerektartás emelése miatt. Legnagyobb meglepetésére lecsökkentették azt 2*10%-ra. Ezen annyira felhúzta magát, hogy a következő láthatás után nem akarta visszafogadni a gyerekeket, azzal az indokkal, hogy ennyi pénzből neveljük mi a gyerekeket. Mi felszólítottuk arra, hogy ebben az esetben ezt tegyük hivatalossá és mondjon le a csp-ról is. ekkor visszavitte a gyerekeket, mondván, nem gondolta komolyan.

Mi mindezek után úgy döntöttünk, hogy csak a hivatalosan megítélt összeget utaljuk anyukának, a többiből a gyerekeknek veszünk ezt-azt, amit szükségesnek látunk (élelmiszer, ruha, könyv, tanszer stb.). Anyuka mélységesen fel volt háborodva, de mikor kiderült, hogy semmit nem tehet, úgy tűnt, beletörődött.

Erre most megint jött a "szerelmes levél", hogy a gyerektartás növelését kéri. Meddig fogjuk még ezt játszani? Tényleg minden második évben végig kell csinálnunk ezt a cirkuszt?

2015. ápr. 24. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Nincs olyan, hogy elobb-utobb a birosag automatikusan elutasitja a kerelmet? Egy ugyveddel kellene beszelnetek.
2015. ápr. 24. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
47%

Én most fejezném be a jópofáskodást.

Minden amit a gyerekeknek vesztek, az maradjon nálatok, legyen az ruha, könyv, játék.

Mennyi idősek?

2015. ápr. 24. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Ne adjatok több pénzt, mint amennyit hivatalosan is kell.

Inkább nyissatok a gyerekeknek egy bankszámlát, amit 18 éves korok után ők kapnak meg.

2015. ápr. 24. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Havi kb 15 ezer tényleg nem fedezi a kiadások felét,a 3 gyerek közt kellene elosztani az 50%-ot,és sztem erre jó esélye van,hogy meg is ítélik,főleg ha hoz számlákat,a havi kajáról rezsiről,ha albiban lakik bérleti díjról,osztály,vagy csoportpénzről,gyógyszerekről,stb.Az apa is gondolkodhatna egy kicsit,hogy minél kevesebb pénzt ad,a gyerekeinek,annál nehezebb az élete.Nem tudom,hogy veszitek nekik az élelmiszert,de gondolom nem napi szinten.
2015. ápr. 24. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
No mesélj lepontozó,mi a gond? Jobb lenne ha egy fillért sem adnának,a nő meg a közös gyerekeket nevelje fel,ahogy tudja? Vagy megtakarítási számlára tennék a pénzt,amit 18 éves korukban kivehetnek,de addig meg egyék a paprikás krumplit napi szinten? Vagy,hogyan képzeled?
2015. ápr. 24. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
10%
2*10 téleg nevetséges 20% járna gyerekenként én nem csodálom hogy perel
2015. ápr. 24. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Jól értem, 5 gyerek van? Extől kettő, tőled 3? Akkor ennyi az annyi.
2015. ápr. 24. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Tehát:

1. 2 kölökre kapta apuci fizetésének az 50%-át, azaz a teljes levonható összeget.

2. Emelést kért.

3. A jogi minimumra csökkentették a GYT, 2*10%-ra (jogilag tényleg ennyi az annyi).

Konklúzió: ez a nő nagyon hülye...

2015. ápr. 25. 01:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs képben a nő. 50%-ra inkább csendben maradtam volna. Nem hiszem hogy többet kap. Készüljetek fel ügyvéd segítségével!
2015. ápr. 25. 04:47
 10/10 anonim ***** válasza:
29%
Tényleg 5 gyereke van apucinak? 150 ezres fizetésre? Csak gratulálni tudok a meggondoltságához,felelősségvállalásához.Nem értem az embereket ilyen szempontból,megcsinálja,de nem tudja eltartani őket.
2015. ápr. 25. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!