Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kérem valaki segítsen! Ügyvéde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérem valaki segítsen! Ügyvédek, vagy törvényeket ismerők, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok. Apám alkoholista, már nem bírunk vele. Van 2 idősebb nővérem de ők már elköltöztek. Apám alkoholfüggősége miatt rendkívül aggresszív, és a pénzünk nagy részét elissza/pókerezi, dohányozza. Nagyjából 5 éve anyukám már nem mete neki megmutatni a csekkeket, mert apukám mindig csak leszólta és bántotta, mert nem tudtuk kifizetni. Így már nem is mutatta meg a számlákat, csak eldugta őket, és az ő fizetéséből éppenhogy csak ételt tudtunk venni. nemrég kiderült hogy mekkora adósságunk van, és apám mindent rá kent. Természetesen apám volt hogy fél évet nem dolgozott, csak itthon ivott, így édesanyám 100ezres fizetése tartott el minket. Jelzálogot kellett felvenni a házra hogy ki tudjunk mindent fizetni, amit apám pénzszórása okozott, de minden miatt anyám okolja. Állandóan menekültünk, és már nem megyek vele mert fater engem nem baszogat, de anyut ütni próbálja, amit én persze nem hagyok, ellököm,elé állok épp ami kell. Anyum a húgához szokott menni amikor ilyen van (általában már heti 3-4 napot..) Van egy tervem. Én most érettségizem, utána természetesen dolgozni kezdek diákmunkásként és egyetem mellett is fogok, de a lényeg: anyum el akar válni. Csak az ő nevén van a lakás. Meg lehetne oldani hogy a lakást eladják, de ha apám nem menne bele akkor tényleg nem adhatná el? hisz mindent feleznem állítólag, és anyukámnak annyi kellene, hogy ne az ő 100ezres fizetéséből vonjanak le még 50-et, tudjon albérletbe jönni, velem. Ha sikerül elválniuk akkor ha apám nem tudná neki kifizetni a lakás felét, eladhatnák? Sajnálom a hosszú kérdést de nagyon kétségbe vagyok esve.. mindenkinek köszönöm aki válaszol.

2015. ápr. 22. 23:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Akkor birosagi uton kerjetek a kozos tulajdon megszunteteset!
2015. ápr. 24. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!