Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetnék? Elvált a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Elvált a párom, az exneje kibukott pszichologushoz jar vagyis viszi az én párom. Többi lent

Figyelt kérdés
Jővőhéten elutazik kb másfél hónapra barátjával az exneje,de addig a párom segitségét kéri...hiszen továbbra sem tetszik neki a kapcsolatunk és idegesíti ha látja h hozzám jön,ezért éjszaka sem marad nálam.én már megőrülök,válás alatt zsarolta végig,a párom belement mindenbe...és mist meg ez...
2015. jan. 24. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan, mit akarsz egy olyan pasitól, aki még a válása után is az exét helyezi eléd? Más lenne, ha ténylegesen problémája lenne, amiért ő felelősnek érzi magát, de az, hogy neki nem tetszik a veled való kapcsolata, a "párod" pedig fület-farkat behúzva próbál a kedvére tenni, elég szánalmas. Vak vagy és naiv, ha azt hiszed, számítasz neki valamit.
2015. jan. 24. 15:20
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Egy házasság megszakítása, a válás, még nem jelenti azt, hogy válás után úgy mennek majd el egymás mellett az utcán, mintha soha nem ismerték volna egymást. Valamikor mégiscsak szerelmesek voltak egymásba, azért házasodtak össze. A válás után is nagyon sok esetben megmarad a jó baráti kapcsolat. És sokszor még az is lehet, hogy újra összekerülnek. Sok házasságban meggondolatlanul válnak el, aztán később mind a kettő rájön, hogy sem egymással, de egymás nélkül sem tudnak élni. Az emberi kapcsolatok már csak ilyenek.
2015. jan. 24. 15:26
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Húzzon vissza az exhez ha ennyire cidrizik előtte.
2015. jan. 24. 15:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod ...éjszaka sem marad nálad... biztos, hogy egy ilyen kapcsolatot szeretnél magadnak???

Az egy dolog, hogy tartják a kapcsolatot egymással, ha már az exe nehezen dolgozza fel a válást, bár ezt is kétlem, hiszen az exnek is van új barátja...

Valami más oka lehet, hogy ennyire laza a kapcsolat köztetek!

2015. jan. 24. 15:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első és a második válaszolónak is igaza van.

A válás tényleg nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve még az emlékeit is kitörli.

Viszont az is igaz, hogy ha kettőtök közül ennyire őt helyezi előtérbe, akkor én nem hívnám a "párom"-nak.

2015. jan. 24. 15:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A párod azért nem alszik nálad, mert nem tetszik ez az exnejének???? Ezt nagyon durva!

A jövőhétig még bírd, utána elutaznak, és ha a visszajövetelük után sem változnak a dolgok, akkor én nagyon erősen elgondolkoznék azon, hogy ez a pasi megfelelő-e nekem.

2015. jan. 24. 15:43
 7/12 A kérdező kommentje:
De ezaz,hogy totál csúnyán kezdték el a válást....mindennel zsarolta a gyerekekkel,a céggel,kitalálta h a kisebbik gyerek leakart ugorni a családi házuk erkélyéről...a felesége mondta,h addig amig nem irják alá a papirt addig beleszól a kapcsolatunkba utána mehet és azt csinál amit akar...erre jön a hattyúk halálával...állitolag csak barát akivel elutazik több mint másfél hónapra,2 gyerekét itt hagyva...de a párom meg úgy gondolja ha ezt nem teljesiti neki h segitsen neki lelkileg addig akkor nem fog elutazni és tovább keseriti életünk...én viszont már nem birom...
2015. jan. 24. 16:17
 8/12 anonim ***** válasza:

a nő nyilvánvalóan ezt az idők végezetéig csinálná.

persze, ha a barátod nem állítja meg, és úgy tűnik, hogy nem.

ha ebben nem akarsz részt venni, akkor szerintem lépj ki ebből.

sok esélye nincs, hogy belátható időn belül boldog legyen a kapcsolatod.

2015. jan. 24. 17:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek az apjuk felügyelete alatt lesznek, amíg távol lesz az anyjuk? Kissé érdekes a párod hozzáállása a dolgokhoz, főleg a kapcsolatotokhoz. Nem tudom elképzelni, hogy nekem ez így megfelelne. Azt, hogy ti együtt alhattok e, a párod exe dönti el? Hát, ez több mint érdekes. Miért vagy ilyen emberrel, mégis mit vársz tőle a jövőben?
2015. jan. 24. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek.

Aki egy ilyen hülyével összejön és még vakaródzik is rajta, hogy most mi legyen, az megérdemli a sorsát.

Ne nyavalyogj, dobd ki vagy szagold amit szakítottál.

A legbölcsebbek is ezt mondanák.

Sok boldogságot!

2015. jan. 24. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!