Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A volt férjem 20, 000 ft...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esar kérdése:

A volt férjem 20, 000 ft tartásdíjat fizet 2 gyerek után. Van 80, 000 ft-os hitele. Év elején többet költött mint az amennyit anyagi helyzete megengedett. Kérhetem-e a bíróságot, hogy vizsgálják felül az anyagi helyzetét és emeljék fel a tartásdíjat?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 21:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%

"Most lepontoztok de a ferjem nagyon rosszul keres mert inkabb a hobbyjanak el igy keveset fizet gyereke utan.

En nagyon jol keresek kulfoldi nyaralas 2 auto hosszu hetvegek.

Hiaba perel az ex AZ en penzembol o nem fog enni."

Szemen is köpném az olyan pasit, aki inkább a hobbijának éldegél ahelyett, hogy a gyerekét támogatná, mert az asszony úgyis eltartja...

2015. ápr. 23. 19:05
 22/26 anonim ***** válasza:
26%

Kopokd te a sajat ferjed.

A ferjem az csinal ami neki fontos es ingyen nem onceluan ezzel sok embernek segit.

En jol keresek megengedhetjuk magunknak az en jovedelmem boven 2 fizu haromszorosa .A ferjem nem azert el hogy rabszolgakent az exenek keressen.

Az ex meg eljen az uj pasijaibol akad eleg nem a mi dolgok o valasztasa.

2015. ápr. 23. 19:35
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, az rendben, hogy ne pénzelje az exet, de itt mi most Gyerekekről beszélünk.
2015. ápr. 23. 20:48
 24/26 anonim ***** válasza:
2 fizu 3-szorosa? mit dolgozol, én is ilyet szeretnék dolgozni.
2015. ápr. 23. 21:16
 25/26 anonim ***** válasza:
34%

Gyere tarsulj be varunk

20 evet tanultam epitettem hogy elerjem ezen kivul sok onkentes munkat is vegzunk besegitek a ferjemnek.

Kulfoldon elunk 25 eve

2015. ápr. 23. 22:03
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
ah köszi, de külföldön nem szeretnék élni. de további sok sikert!
2015. ápr. 23. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!