Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esar kérdése:
A volt férjem 20, 000 ft tartásdíjat fizet 2 gyerek után. Van 80, 000 ft-os hitele. Év elején többet költött mint az amennyit anyagi helyzete megengedett. Kérhetem-e a bíróságot, hogy vizsgálják felül az anyagi helyzetét és emeljék fel a tartásdíjat?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 21:07
11/26 A kérdező kommentje:
azért azt nem írtam le, hogy van egy közös hitelünk amit én fizetek a válásunk óta egyedül havi 63,000 ft
2015. ápr. 20. 21:33
12/26 anonim válasza:
Ha közös a hitel felét fizetnie kellene. A 80ezreset is házasság alatt vettétek fel?
13/26 A kérdező kommentje:
80,000 a második házasságában vették fel
2015. ápr. 20. 21:40
14/26 anonim válasza:
Akkor mire vársz? Miért hagyod magad palira venni???? 63e a fele, plusz minimum 15/gyerek.Nincs az a biró aki nem itélné meg. Miért egyedül fizeted a hitelt?
15/26 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok ki mit szól hozzá, akkor jól gondoltam. Már elindítottam az ügyet. nagyon bízom benne, hogy nyertes leszek!
2015. ápr. 20. 21:49
16/26 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy nyerni fogsz.
17/26 anonim válasza:
Szépen, sorjában:
1. Kéred a bíróságtól a gyermektartás újraszabályozását és, ha kell, utólagos vagyonmegosztást.
2/A. A bíróság úgy dönt, ahogyan az neked megfelel, öröm van és boldogság.
2/B. A bíróság sz*rik bele az egészbe, ez esetben hagyd a hitelt a francba, a két purdét meg tedd le apukának az előszobában, nevelje most ő őket.
3. Ha menet közben bármi kérdésed van, kiírod ide, megoldjuk.
18/26 anonim válasza:
Arra nem gondoltal az uj feleseg keres tobbet ?
Ahoz meg semmi kozos.
Most lepontoztok de a ferjem nagyon rosszul keres mert inkabb a hobbyjanak el igy keveset fizet gyereke utan.
En nagyon jol keresek kulfoldi nyaralas 2 auto hosszu hetvegek.
Hiaba perel az ex AZ en penzembol o nem fog enni.
19/26 acelsziv válasza:
18. -nál van ordító igazság...
20/26 anonim válasza:
Csak az ő fizuját vonhatják, meglátjuk, mit döntenek, ha kivizsgálják, úgyis kiderül, viszont ha az derülne ki, hogy az új nő keres jobban, és abból élnek ilyen remekül, ahhoz nem nyúlhatnak. A volt párod fizetésének max. 50%-át állapíthatják meg, úgy tudom, ez még mindig így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!