Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? A többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves fiam és egy 4,5 hónapos lányom..megéri a válás..ha tudom ha a gyerekeket elszakítják tőlem..mert a feleségem apja a felső tízezer tagja..magasabb körökben forog..és olyan ügyvédei vannak..
2010. febr. 20. 22:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Láthatási jogod akkor is lesz és el is viheted őket magadhoz,akár napokra is.Az apáknak is vannak jogaik!!!! A gyerekeknek pedig az a jó,ha nem kell feszültségben élniük,márpedig egy megromlott házasság ezzel jár és ennek ne tedd ki őket és persze magadat sem.Egy életed van,keresd a boldogságo,nem éri meg szenvedni senki mellett.
2010. febr. 20. 22:33
 2/13 anonim ***** válasza:
O, ha akkor a feleseged a penz miatt azt gondolja, hogy neki mindent szabad. Ja, mar ertem. Papucskent hasznalt teged. Szemet egy no, semmi jot nem erdemel az elettol. Csak fetrengjen ossze-vissza mindennap massal, ribanc.
2010. febr. 20. 22:37
 3/13 A kérdező kommentje:
De az az egypár nap nem elég egy apának..egy apa látni akarja a gyerekeit reggeltől estig..és ha elválunk elköltözök a városból..nem szeretnék egy levegőt szívni a feleségemmel..mert egy utcával arrébb laknak a szülei..és ha elválunk tuti h hozzájuk költözik..
2010. febr. 20. 22:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Beszelj vele, ne felj tole! Nem olyan egyszeru am ket kicsi gyerekkel. Bar a felesegedet lehet hogy inkabb csak a penz es a ferfiak erdeklik, nem annyira a csalad, ugy latom. Ne haragudj, 4,5 honapja szult ilyenkor a nok meg alig elnek, kerik a ferjuket szex kozben, hogy vigyazzon rajuk, a te feleseged meg massal hempereg???

En a helyedben elmondanek mindent a szuleinek. Mindegy hogy kik ok, vagy milyen jomoduak. Tudjak csak meg, hogy mekkora egy ribanc a lanyuk. Bar lehet, hogy az o szulei is igy elnek, nyitott hazassagban.

Ne veszitsd el a fejedet!!! Ne tegy elhamarkodott dontest!!!

Varjal, es maradjal. Tudom hogy merges vagy es bosszus is, de szereted a gyerekeket, es ezert meg varjal! Beszelj a felesegeddel, kerdezd meg mi volt ez a huzasa, es o mit szeretne? Elvalni, vagy mit?

A gyerekek miatt egy darabig meg mindenkepp maradjal. Aztan majd meglatod, birsz-e tovabb igy elni, vagy sem.

De ne legyel papucs!

2010. febr. 20. 22:44
 5/13 A kérdező kommentje:

nem leszek papucs semmi se leszek..levetem magam a hídról.:(

meg akarok halni.:(

2010. febr. 20. 22:46
 6/13 anonim ***** válasza:

Értem,hogy az a pár nap nem elég,de ha ilyen szinten elmérgesedett a viszonyotok,hogy már egy levegőt sem akarsz szívni a feleségeddel,akkor hogy teheted ki a gyerekeidet ennek a légkörnek? Ők gyerekek,de nem hülyék és szenvednek,ha azt látják,hogy anya és apa utálja egymást,az okokat pedig nem értik. Még egy 4,5 hónapos is megérzi a feszülséget,frusztrált lesz,ha az anya az.

Lehetsz attól jó apuka és csak rajtad múlik,hogy mennyi időt töltesz velük,akkor is,ha elköltözöl.

Egésznap most sem vagy velük,mert gondolom eljársz dolgozni legalább 8 órában.A fiad oviban van délutánig stb. Ezután is lehetsz velük délutánonként és hétvégén akár egész napokat,ez tényleg szervezés kérdése,a bíróság nem fogja hagyni,hogy ne láthasd őket.De ilyen családba ne akard felnevelni őket,mert lelkileg nagyon ki fognak készülni és ez kamaszkorban csak súlyosbodik.

2010. febr. 20. 22:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Hol írta a kérdező azt,hogy megcsalták,ezt sehol nem olvastam.
2010. febr. 20. 22:52
 8/13 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__67..

Egész nap velük vagyok..Van egy cégem..itthonról irányítom..a feleségem meg reggel 6-tól este 9-ig 10-ig dolgozik..szinte nincs is a gyerekekkel..jó mondjuk csak hétfőn szerdán pénteken és szombaton dolgozik..de akkor is.:(

2010. febr. 20. 22:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Értem már a többiek válaszát akkor.Nem tudtam,hogy több szálon futsz.

Amúgy a véleményem nem változott,ha nem jó a viszonyotok,mindegy miért,már nemhogy nem szereitek egymást,hanem egyenesen gyűlölitek,akkor az a gyerekeknek nem jó. A bíróság és a gyámügy megfogja vizsgálni a helyzetet és nem fog kizárni a gyerekeid életéből.De mint korábban is írtam,nem akarhatod ilyen légkörben felnevelni őket,csak azért,mert így mindennap láthatod őket.Ezzel nem teszel jót nekik és abban talán egyetértünk,hogy itt ők a legfontosabbak,mert ők azok,akik nem tehetnek semmiről.Ti csesztétek el és ők szívnak.Hozd ki a helyzetből a legjobbat és ragaszkodj a rendszeres láthatáshoz,neked kell harcolni értük,mert ők nem tudnak magukért.

2010. febr. 20. 23:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Miért akarsz elválni? Nem lehetne,hogy külterületre költözzek és együtt kezdjetek ott új életet? Főleg ha neked mindegy hol van a céged telephelye? Feleséged meg kap autót és jár azzal melóba.
2010. febr. 20. 23:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!