Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehetne ezt kivitelezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt kivitelezni?

Figyelt kérdés

Válunk, és jelentős összeg van a számlámon, de nem akarom megosztani az exemmel. Az utolsó fillérig az én keresetemből van. Az ok, hogy mindent felezünk, de ezt az összeget nem akarom elosztani vele. (Úgyis csak elszórná)

Addig rendben van, hogy kiveszem, az egészet, és azt mondom, hogy elment a háztartásra. De hova tegyem, vagy rejtsem, ahol biztosan hozzáférek, és nem is veszik el. Gondoltam családtagra, barátra, de túl sok pénz ahhoz, hogy nyugodtan elvállalják. És a kocsiban sem tárolhatom... Akkor hol?

2015. ápr. 19. 00:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
te vagy a pénzéhes szerető aki félti a párja vállalkozást szánalmas vagy
2015. ápr. 19. 19:46
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

A széf pl. jó ötlet, már miért kerülne szóba, hogy van-e neked bérelt széfed bárhol, és mit tartasz abban???

A bankszámlákról kérhet infót a bíróság, a széfről nem tudom, de a tartalmáról biztosan nem, mert azt a bank se tudja.

Vagy, ha kimész Pozsonyba és ott teszed be egy bankba?

2015. ápr. 21. 20:37
 13/20 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 21. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:

Utolsó, meg a többi aki szerint el lehet rejteni:

A pénz számlán van, tehát nyoma van. Mindegy, hogy onnan hova tenné, ott lesz a számla kivonatot, hogy x milliót felvett. Bármit mond, el költötte, elvesztette, a fele a feleségét fogja illetni

2015. ápr. 22. 06:03
 15/20 anonim ***** válasza:

Azt írja, mindez eléggé soká lesz még, tehát nem kell nagy csomagokban kivenni.

Én nem fedeztem még fel, hogy férfi-e vagy nő a kérdező.

2015. ápr. 22. 07:52
 16/20 A kérdező kommentje:

Hiába érzi úgy, hogy a fele az övé, és hiába ítélik meg neki. Ha nincs pénz, akkor nem kap belőle. Akár el is játszhattam. Akkor is a közöset játszottam el, amit nem kérhet vissza. Látszik, hogy levettem, de akár vele is levetethetem. Ilyen alapon, minden levett pénznek fizessem a felét?

Apránként nem mindet tudom levenni, de ez nem is gond. A válás még nem kezdődött meg, vagy nem tudok róla. Kiveszem házszigetelésre, aztán becsap a vállalkozó, és lelép vele, vagy elshoppingolom, stb...

A trezort néztem, úgy tűnik az lesz a megoldás. Csak nagyon messze van, ami még jó is lehet...

A nemem nem mindegy? Talán máshogy segítetek, ha férfi, vagy nő vagyok?

2015. ápr. 22. 08:07
 17/20 anonim ***** válasza:

vegyel belole grammra aranyatlyra ekszert ermet tehat ne szepet hanem sues azt rakd el.

Igy ha kiderul azzt mondod ekszert vettel magadnak

2015. ápr. 22. 08:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy a nemed, de egyértelmű, hogy férfi vagy. Hiába problkozol, Felezés lesz a vége
2015. ápr. 22. 18:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem minél előbb vedd le annál jobb.

Teszem azt mi van akkor ha ezt mondja az ember : levettétek közösen mert meg akartatok osztozni rajta , és a fele már ott van a feleségednél , most meg csak követelőzik és te nem érted miért, mert már megkapta a felét. Bizonyítsák be hogy nem igy volt.....

2015. ápr. 25. 01:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálam van a megoldás! Azt kell mondanod, hogy még a házasság előtt kötöttél kölcsönszerződést pl az édesanyáddal, aminek fejében 2015-ig vissza kell fizetned a pénzt az anyukádnak. Igy tudsz csalni. Ès visszafizeted az anyukádnak azt a pénzt, amit nem szeretnél az exeddel megosztani, ami aztán úgyis a tiéd lesz.
2015. máj. 10. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!