Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt veletek ilyen? Mi alapján döntöttetek?
Kapcsolatban élek egy nővel 3 éve, de találkoztam egy másik lánnyal, akibe teljesen belehabarodtam. Nem akarom részletezni, kb 2 hónapja levelezünk, párszor találkoztunk is, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Ő nem kér tőlem semmit, tudja, hogy bnőm.
Dilemma: belevágni az új ismeretlenbe vagy maradni a régiben, ami már ellaposodott. 28 vagyok, az új lány 22.
Ti voltatok már hasonló helyzetben? Mi alapján választottátok a régit vagy az újat?
Mivel nemcsak szexuálisan vonzódsz az új nőért, nem kérdés hogy a régiből ki kell lépni!
Ha a mostaniban maradsz, lehet hogy 1-2 évig tudod húzni, lesz gyerek, de ugyanúgy meg fogsz ismerkedni egy másik nővel, és beleesel, és akkor már mégiscsak pofátlanság lelépni. A barátnőd meg nem akarja, hidd el, hogy olyan férfi legyen vele aki nem szereti igazán!!!! azzal alázod meg legjobban, ha kényelemből vele maradsz. Ez a legnagyobb pofátlanság a világon. Én nagyon mérges lennék ha megtudnám ezt.
31/N
Az új lány nélkül is elhagynád a párod? Vagy csak azért maradnál vele, hogy ne légy egyedül? Feleségül vennéd? Mert már kvázi idő van.
Ha nem, akkor hagyd el, de ne az új lány miatt.
Ha gondolod, vágj bele, de hagyj időt magatoknak, és tényleg ne amiatt válts, mert jött új. Nem ismered még annyira az új lányt, és minden bizonyal sok mindent megadhat, amit a régi nem, és az érzések is mások, de később ezek is múlni fognak, és jön a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!