Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Történt veletek ilyen? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt veletek ilyen? Mi alapján döntöttetek?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban élek egy nővel 3 éve, de találkoztam egy másik lánnyal, akibe teljesen belehabarodtam. Nem akarom részletezni, kb 2 hónapja levelezünk, párszor találkoztunk is, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Ő nem kér tőlem semmit, tudja, hogy bnőm.

Dilemma: belevágni az új ismeretlenbe vagy maradni a régiben, ami már ellaposodott. 28 vagyok, az új lány 22.

Ti voltatok már hasonló helyzetben? Mi alapján választottátok a régit vagy az újat?

2010. febr. 20. 21:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
nem kérdés! friss húst!!!!
2010. febr. 20. 21:37
 2/14 anonim ***** válasza:
51%

A biztosat a bizonytalanért???Te tudod de ha nem szereted a párodat akkor finoman szakits vele hadd találja meg ő is a megfelelő társat aki nem fogja ott hagyni őt egy új husiért,mert aki már észre is vesz egy másik nőt a párja mellett akkor az már rég nem szerelem!

Ne is haragudj de ez a legaljasabb és eddig mi a fenéért voltál vele mond??Forditva neked hogy esne??

Na jó ne gondolkozz sokat mert minél később tudja meg annál fájdalmasabb lesz!

2010. febr. 20. 21:40
 3/14 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy szeretem-e még a barátnőmet vagy sem. vacilálok, lehet a másik lánnyal is elmúlna egyszer a szerelem, és 29 leszek lassan, lehet mégis a bnőmmel kéne maradni és megpróbálni rendbehozni, újra szerelmesnek lenni vagy vmi.
2010. febr. 20. 21:44
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
A felmelegedett kása se a legjobb
2010. febr. 20. 21:49
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Sajnálatból vagy megszokásból nem szabad maradni.

Ha szerelmes lettél, akkor az annak a jele, hogy kaptál egy új esélyt az élettől a boldogságra.

Én mennék a helyedben!

2010. febr. 20. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:
6%
Azt válaszd, amelyiknek a vaginájának a térfogata kisebb!
2010. febr. 20. 21:51
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Szia! Ha egy kicsi eselyt is latsz arra, hogy a regit megmentsd, valaszd azt. Ezek a hirtelen jott szerelmek elmulnak, lehet hogy nem is szerelem, hanem testi vonzodas csupan. Lehet, hogy nagy munka rendbehozni, de megerheti. Ha amugy jol megvagytok egyutt. Egyszer minden szerelem atalakul szeretette. Ez nem baj. A szerelem nem latja a masik hiabait mert vak, a szeretet viszont elfogad olyannak, amilyen vagy, feltetel nelkul. Nagyon gondold meg. Ez egy komoly dontes, amit egesz eletedben banhatsz. Ha a regi mellett dontesz, akkor szakits meg minden kapcsolatot azzal a lannyal, hogy ne legyen kisertes. Esetleg probalj beszelni a mostani paroddal, hogy o hogy latja a kapcsolatotaokat oszinten. Hatha neki sem jo most...
2010. febr. 20. 21:56
 8/14 anonim ***** válasza:
66%

A barátnőd szeret téged?

Ha nagyon szerelmes lennél az új lányba,akkor nem vacilálnál,hanem már másnap pakolnál és összejönnél vele,mert annyira hiányzik,hogy nem tudod elképzelni nélküle az életed.Ha ezt nem érzed,akkor ez hiszti.Az egyiket unod,a másik meg rizikós és lehet,hogy a végén egyedül maradsz.Igen,lehet.29 évesen nem vagy öreg,hogy új kapcsolatod legyen,akár egy harmadik személyében.Azért ne maradj a régivel,mert már megszoktad és itt az ideje a családnak,mert erre házasságot építeni nem nyerő ötlet.Pár év múlva válás és 35 évesen leszel vasárnapi apuka.Másrészt a lány legszebb éveit veszed el úgy,hogy nem vagy szerelmes,csak szar lenne egyedül.

Az új lány pedig kockázatos valóban és igen, a szerelem elmúlhat és lehet,hogy kiderül,hogy egy hárpia és nem tudsz vele élni.

Ezt a döntést neked kell meghozni,nincs garancia,hogy jól döntesz,ezt tőlünk se várd,mert ezt senki nem tudja.

2010. febr. 20. 21:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

komolyan másoktól vársz erre kérdést?

amellett maradj, akit szeretsz! ne aki mellett érdemes!

ha már nem szereted a bnőd, akk hagyd el! ezzel még neki is jobbat teszel, mintha hazugságban élnétek!

(mondjuk felételezem, h ha "belehabarodtál" egy másik lányba, akk már nem szereted)

akk mi itt a kérdés?

2010. febr. 20. 22:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

bocs, utsó vok, az első mondatot összekutyultam...

komolyan másoktól vársz erre választ?!

2010. febr. 20. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!