Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk még, hogy a párom volt neje a vádaskodás helyett inkább összekapja magát vagy átadja a gyerekek felügyeletét?
Elnézést, de hosszú lesz!
A párom (akkor még nem ismertem) anno önként vállalta, hogy fizet 3*20000Ft gyerektartást és a gyerekek az anyjukkal együtt maradhatnak a házában, amire havi szinten még 92000Ft törlesztőt is fizet. Ezt írásba is foglalták. Ezen felül még a rezsijükbe is beszállt. A párom hazaköltözött a szüleihez, így tudta mindezt megtenni.
Mi nagyjából 2 éve vagyunk együtt és a kezdetektől elfogadtam, hogy ez a felállás, az ex viszont azóta folyamatosan fúrt engem, sőt, mióta 1 éve összeköltöztünk, mondhatni teljesen begőzölt. Végül tavaly, minden előzetes megbeszélés nélkül megkaptuk a papírt, hogy beperelte a páromat a tartásdíj emelése miatt. Hajthatatlan volt, velünk sem volt hajlandó átbeszélni, hogy minek mi lesz a következménye.
Végül, mivel a páromnak 280E a fizetése, megítélték neki a fix összegű 3*40000Ft tartásdíjat.
Ez viszont azzal járt, hogy a párom kénytelen volt eladni a házat, mert hosszú távon nem tudta volna fizetni a gyerektartást, a törlesztőt, a rezsit és még a saját szükségleteit is.
Január végén került sor a ház eladására és a kiköltözésükre, ekkor a kapott pénzből a párom előre kifizetett 6 havi gyerektartást, hogy legyen kaucióra ill. költözésre pénze az exnek.
Azóta nincs egy nyugodt napunk se, mert az exe a gyerekekre hivatkozva állandóan a nyakunkra jár és pénzt követel. Sok a rezsi, sok a kiadás, nincs pénz, kicsi a lakás... Azzal vádolja a páromat, hogy direkt eltitkolja a pénzét, hogy ne kelljen még több gyerektartást fizetnie vagy, hogy szándékosan lehetetlenítettük el az életét és még sok hasonló.
Mi a csodát kellene még tennünk? Az sem volt jó ahogy ők az elején megbeszélték. Az sem jó, ahogy ő akarta. Mikor fog végre túllépni a vádaskodáson és tenni is valamit?
"Nem olvastam a hozzászólásokat, de kérem az a helyzet, hogy aki 3 gyereket csinál, az tartsa i el őket tisztességesen, ne akarja 20 000-es alamizsnával kiszúrni a szemüket,"
Még a kérdést sem olvastad. 3*20000 + 92000 lakástörlesztő, hogy az agyament nő tudjon hol lakni, igen tisztességes. A ház eladásáról pedig szintén a nő tehet.
Egyébként nem, hogy fizetném minden hülyeségét, hanem még fel is jelenteném zaklatásért. Plusz a gyámügyön jelenteném, hogy elszórja a gyerektartást.
"Igen, csak nem ő van itthon és nem ő kapja az extől a beszólásokat, hanem én."
kedves kérdező! Tudom, hogy utálatos dolog, de aki egy volt férjjel áll össze, ahol már gyerek is van, az szokjon ehhez hozzá. Sajnos a nők ellehetetlenítik egymás életét. vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Én nem fizetnék neki semmit pluszba, a gyerekeknek vennék ruhát, játékot, tanszereket. A volt feleségnek nem adnék pénzt a kezébe a gyerektartáson kívül. Ő akarta hogy ez legyen. A párod még így is teljesen normális volt hogy kifizetett 6 havi gyerektartást előre, erre senki sem kötelezte. Ha meg ennyire kötözködik mondja meg neki a kedves párod hogy ha nem tudja a gyerekeket ellátni akkor beadja a kérelmet hogy nála helyezzék el őket.
Az a legnagyobb baja hogy neki nincs párja.
Házat kár volt eladni.
Gyerekek felügyeletét nektek kellett volna kérni.
Most is ezt kéne tennetek, mentálisan beteg ember nem csak titeket zaklat hanem a gyerekeknek is rossz példát mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!