Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aljasság lenne ez részünkről? Elpereltük a párom gyerekeit az anyjuktól.
A 3 gyereket (7,9,12 évesek) eddig az anyjuk nevelte. Az új kapcsolatából is lett 2 gyereke a válás óta,és neki is meg a mostani párjának is már kolonc volt a nyakukon az elöző kapcsolatból született gyerekek. Folyton lepasszolta vagy nekünk,vagy a mamáknak hogy otthon ne legyenek,de a gyerektartást azt bezzeg felvette,és pattogott ha késöbb kapta.
Sikerült rávenni h mi neveljük a gyerekeket hivatalosan is. Megállapodtunk h ugyanugy adunk neki x összeget,meg nem foglalkozunk azzal h a végzésben mi van(kéne neki gyt-t fizetni). Amig tartott a tárgyalás adtunk neki pénzt havonta,és egy darabig a tárgyalás után is. De ezt nem sokáig csak 2-3 hónapig. Ideges is volt miatta h átvertük.
Én elvesztettem a munkám,igy mondtam a páromnak h pereljük be az exet gyerektartásra. Végül is ami jár az jár a gyerekeknek.
A párom kicsit fél ebbe belemenni,mert attól tart h akkor vosszaköveteli a gyerekeket anyuka,és ha nagyon belemegyünk,akkor kiderül h anno gyakorlatilag lefizettük az anyukát.
Milyen ember az ilyen?Akit le lehet fizetni?Örüljön ha a másik két gyerek vele maradhat!
Igenis kérjétek a gyerektartást!!
Miért lenne aljasság? Mire kellene fizetni, ha nincsenek is nála a gyerekek? Gondolom házastársi tartást nem ítélt meg a bíróság...
Mondjuk üresen ígérgetni csúnya dolog, de azt nem értem, egyáltalán miért gondolta, hogy járna neki bármi is. Hiszen neki kellene gyerektartást fizetnie a három gyerek után az apukának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!