Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép befejezés volt részünkről?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal sok szenvedés és kínlódás utána végleg szétmentünk ma este.Nagyon örülök,hogy eltölthettem vele csodás 1 évet,ő volt az életembe a nagy Ő.Még írom ezeket a sorokat még a szemem is könnybe lábad,de kezdeném is.Már rossz volt a kapcsolatunk 3-4 napja,de ma jutottunk el a találkozásig,beültünk 1 romantikus teázóba végig beszélgettük az időt.Haza kísért, még a buszmegállóba ahol elváltunk odaadtam neki az ajándékát amit Németországba vettem neki.Nem utalt egyikünk sem arra,hogy kezdjük újból(valószínűleg már nem is fogjuk),de éreztem,hogy vibrált a levegő.Jött a busz...közeledett...egyre jobban közeledett megölelt jó szorosan és azt mondta,köszönöm,hogy voltál nekem,felszállt a buszra és integetett még utoljára és végleg elment.Tudom,unalmas a sztori,de jó kiírni magamból,mer iszonyatosan fáj,mer szeretjük egymást,de külső tényezők miatt nem folytathatjuk.Ne haragudjatok,hogy hosszú lett.Érdekelne a véleményetek,mit érezhet most vajon ő? És szerintetek szép volt a befejezés? Mi a véleményetek? Köszönöm! Puszi.
békében váltatok el, és ez jó. nem jó megvárni, amíg csúnya veszekedések lesznek.
2011. okt. 4. 00:19
3/28 anonim válasza:
majdnem én is bekönnyeztem :( amióta elhagytak jobban áttudom érezni ezeket a dolgokat :(
22 F
2011. okt. 4. 00:21
4/28 anonim válasza:
Amikor a bíró kimondta hogy hivatalosan is elváltunk,a volt férjem meghívott egy étterembe búcsúebédre.Szépen megebédeltünk,és annyit mondott,hogy élete egyik legszebb pillanata az volt amikor megszületett a közös fiúnk,és ő ezt soha nem fogja tudni meghálálni nekem,ezért akkor megesküdött(A pincér volt a tanú) hogyha az életem során szükségem lenne rá,ne habozzak felhívni őt.Mindig segíteni fog-
Azóta megnősült,de még ma is minden évben kétszer felhív minket,és távolban vigyázz ránk.(pedig én is férjhez mentem,boldog házasságban élek) De tudod mi az érdekes? Sem a volt férjem felesége,se az én drága férjem nem féltékeny,mert tudják,hogy mindez a fiam miatt van..
HA békében,barátságban váltatok el,az azért jó,mert 10-20 év múlva is mosolyogva fogsz emlékezni rá..és ez így jó.
2011. okt. 4. 00:33
5/28 anonim válasza:
Nálunk is ez volt,de én a vonatra szálltam fel,ölelés nem volt,ajándék az volt.Mondtam, hogy ne forduljon utánam és ennyi.
Ezután zaklatott.Pedig megállapodtunk, hogy próbálunk jóban maradni egymással.Most egy ideje nem beszéltünk,de találkozni akar,mint két normális ismerős.Hát tuti nem fogok vele,hiába zártuk le szépen,gondolni se bírok rá!Mi 2,5évet voltunk együtt.
2011. okt. 4. 00:37
6/28 anonim válasza:
Régen nem volt ennyi szétmenés, válás és otthagyás, a liberalizmus szétrombolja az emberi kapcsolatokat. Mindenkinek van kisebb hibája, ha nem egy őrjöngő vadállat a másik, akkor nem is értem miért kell elválni. A szövegnek az a része a legnagyobb abszurdum, hogy "már rossz volt a kapcsolatunk 3-4 napja". Normális helyeken hónapokig próbálják rendbe hozni a súrlódásokat, vitákat. Három-négy napos rossz periódus mindenhol előfordul!
2011. okt. 4. 01:30
7/28 anonim válasza:
3-4 napja rossz volt?
Ezalatt sok szenvedés,kínlódás?
Nagy a küzdőszellem,meg a ragaszkodás mindkét részről.
Ha ilyen mély volt a kötődés,akkor elpazarolt idő volt a teázó.
Elég lett volna ha nem hívjátok egymást többet.
Fel sem tűnt volna egyikőtöknek sem a másik hiánya.
2011. okt. 4. 01:36
8/28 A kérdező kommentje:
Ha ennyire érzéketlen tahó par*sztok vagytok,akkor inkább ne is írjatok,már bocsánat.Nem ismeritek a pontos előzményeket,ezért ne is boncolgassátok.A kérdésem más volt..Bár undorító módon mindig bele tudtok kötni,még a legártatlanabb kérdésbe is.Előzőknek köszönöm a válaszait..:)
2011. okt. 4. 01:40
9/28 anonim válasza:
Senki sem kötött beléd. Kissé túlérzékeny vagy, de ez érthető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!