Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szép befejezés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép befejezés volt részünkről?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal sok szenvedés és kínlódás utána végleg szétmentünk ma este.Nagyon örülök,hogy eltölthettem vele csodás 1 évet,ő volt az életembe a nagy Ő.Még írom ezeket a sorokat még a szemem is könnybe lábad,de kezdeném is.Már rossz volt a kapcsolatunk 3-4 napja,de ma jutottunk el a találkozásig,beültünk 1 romantikus teázóba végig beszélgettük az időt.Haza kísért, még a buszmegállóba ahol elváltunk odaadtam neki az ajándékát amit Németországba vettem neki.Nem utalt egyikünk sem arra,hogy kezdjük újból(valószínűleg már nem is fogjuk),de éreztem,hogy vibrált a levegő.Jött a busz...közeledett...egyre jobban közeledett megölelt jó szorosan és azt mondta,köszönöm,hogy voltál nekem,felszállt a buszra és integetett még utoljára és végleg elment.Tudom,unalmas a sztori,de jó kiírni magamból,mer iszonyatosan fáj,mer szeretjük egymást,de külső tényezők miatt nem folytathatjuk.Ne haragudjatok,hogy hosszú lett.Érdekelne a véleményetek,mit érezhet most vajon ő? És szerintetek szép volt a befejezés? Mi a véleményetek? Köszönöm! Puszi.
2011. okt. 4. 00:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%

Remélem hetero kérdés.

Ha nem írják ki a nemeket,már rettegek válaszolni,mert mindig becsapnak a homárok itt a gyiken.

2011. okt. 4. 01:56
 12/28 anonim ***** válasza:
Ez olyan szomorú történet, ez nem szép így. Akkor lenne szép, ha érzelmek nélkül, laza baráti öleléssel búcsúztatok volna. Biztos, hogy ennek itt véget kellett vetnetek, hiszen mindketten éreztek még egymás iránt..?
2011. okt. 4. 01:58
 13/28 A kérdező kommentje:
Igen,hetero. Muszáj volt,hogy vége legyen,lényegtelen miért..:((( Már bánatomba meghúztam a pálinkás üveget is.elkeseredett vagyok...hiányzik...amúgy én vagyok a lány..
2011. okt. 4. 02:05
 14/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom, nagyon rosszul érezheted most magad. Bárcsak ki lehetne hajítani a szakítás után "feleslegessé" vált szerelmet..
2011. okt. 4. 02:11
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szép befejezés volt... Bár én pár napos rossz időszak miatt nem tudnék szakítani (hacsak nem verne meg, vagy nem csalna ezerrel ebben a pár napban), de ti tudjátok az okokat.

Legalább nem haraggal mentetek szét.

2011. okt. 4. 14:23
 16/28 anonim ***** válasza:

új Children of Distance szám:

http://www.youtube.com/watch?src_vid=UAHsVkmHXFk&feature=iv&..

Én azt se tudom milyen a szerelem, irigyellek:P még ha szomorú is vagy

f18

2011. okt. 4. 16:33
 17/28 anonim ***** válasza:
10%
Hánynom kell
2011. okt. 5. 19:37
 18/28 anonim ***** válasza:
Irigyellek titeket amiért így fejezitek be a kapcsolatotokat. Nálam a kapcsolat mindig kiabálással, veszekedéssel és csapkodással ér véget. Nagyon szép történet, ne halgass azokra akiknek nem tetszik. :)
2011. okt. 5. 19:43
 19/28 Jani válasza:
89%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:37

Paraszt sz.r te érzéketlen ny.omorék... a te fajtád miatt megy lefele a szinvonal gyakori.hu -n... Most jobban érzed magad h irtad h hanynod kell? csicska.

2011. okt. 5. 19:46
 20/28 A kérdező kommentje:
annyira tündérek vagytok,hogy átérzitek de komolyan..Köszönöm nektek :))
2011. okt. 5. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!