Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szép befejezés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép befejezés volt részünkről?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal sok szenvedés és kínlódás utána végleg szétmentünk ma este.Nagyon örülök,hogy eltölthettem vele csodás 1 évet,ő volt az életembe a nagy Ő.Még írom ezeket a sorokat még a szemem is könnybe lábad,de kezdeném is.Már rossz volt a kapcsolatunk 3-4 napja,de ma jutottunk el a találkozásig,beültünk 1 romantikus teázóba végig beszélgettük az időt.Haza kísért, még a buszmegállóba ahol elváltunk odaadtam neki az ajándékát amit Németországba vettem neki.Nem utalt egyikünk sem arra,hogy kezdjük újból(valószínűleg már nem is fogjuk),de éreztem,hogy vibrált a levegő.Jött a busz...közeledett...egyre jobban közeledett megölelt jó szorosan és azt mondta,köszönöm,hogy voltál nekem,felszállt a buszra és integetett még utoljára és végleg elment.Tudom,unalmas a sztori,de jó kiírni magamból,mer iszonyatosan fáj,mer szeretjük egymást,de külső tényezők miatt nem folytathatjuk.Ne haragudjatok,hogy hosszú lett.Érdekelne a véleményetek,mit érezhet most vajon ő? És szerintetek szép volt a befejezés? Mi a véleményetek? Köszönöm! Puszi.
2011. okt. 4. 00:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Még én is elszomorodtam :(

Szerintem Ti még szeretitek egymást. Nem oldódhat meg a probléma köztetek?

2011. okt. 5. 20:07
 22/28 anonim ***** válasza:

Jani_____

Aranyos vagy. Dobj be egy Red Bull-t. Idióta.

2011. okt. 5. 20:15
 23/28 anonim ***** válasza:

Szép történet...nagyon át tudom érezni, én is hasonlóan szakitottam nemrégen. Mi egy kávézóban voltunk, búcsúzáskor jó erősen megöleltem Őt, kértem, h ne menjen el...csak annyit mondott, sajnál mindent, mennie kell...és ahogy rámnézett, könnyes volt a szeme...nagyon nagyon szeretem Őt, hiába voltam már azóta másokkal is, a nyomába nem érhet senki...Ő volt az Igazi :(

22/F

2011. okt. 5. 20:21
 24/28 anonim ***** válasza:
szerintem egy igazi szerelemben nem léphetnek fel akadályok, és nem állhat semmi a boldogság útjába, feltéve, ha mindkettő félben megvannak a kellő érzések... most nem titeket akartalak minősíteni, nem ismerem az indokaitokat... de szerintem ha szeretitek egymást, akkor próbáljatok meg küzdeni...
2011. okt. 5. 20:37
 25/28 anonim ***** válasza:

Szerencsére én távol tartom magam az érzelmektől,tudom hogy így nem teljes az életem...ezért mostanában óvatosan de próbálkozom.

Nagyon sajnálom ami történt.....

Nem lehet,hogyha ő az igazi akkor még találkoztok amikor minden jó lessz???

Szorítok nektek.

2011. okt. 5. 20:47
 26/28 A kérdező kommentje:
Sajnálom, a szerelem az néha tényleg nagyon kegyetlen.Köszönöm a további válaszokat,szomorú,hogy veletek is megesett már,de sajnos ez az élet rendje.Az a probléma,hogy nem tudnánk folytatni,mer az anyukája irányítja 24 éves létére,főleg,hogy nem is egy városba élnek..Nem találok rá jobb szót,minthogy féltékeny rám az anyukája,és uszítja,uszítja..nagyon nagyon szeret,de inkább szétmentünk, minthogy mindig drágalátos anyuci piszkálódását hallgassa..sajnos ez volt a történet..:(
2011. okt. 5. 20:54
 27/28 anonim ***** válasza:

Egyre több ilyen történet van most itt, hogy az anya irányítja még a felnőtt gyermekét. Nem tudom mi van az emberekkel, hogy ennyire az anyjuk az első, meg nem állnak a sarkukra. Hogy lesznek így határozott, erős férfiak?

A párod magyarul az anyját választotta helyetted? Azért 24 évesen már a saját lábára tudna állni, ha nagyon akarna, főleg ha nem tudja a maga életét élni az anyja miatt.

2011. okt. 5. 20:59
 28/28 anonim ***** válasza:

Még annyit:

Félreértés ne essék, nem arra gondolok, hogy ne szeressék az anyjukat, csak nagyon sok mai fiatal nem tud/nem akar elszakadni a szülőktől, de olyan szinten, hogy az már sok.

Pl. előbb volt egy történet, hogy 33 éves fiának még az anyuka vette az alsóneműt.

Ilyenekre gondolok, hogy ennyire ne legyen már elesett egy férfi. Így hogy tud felnézni rá egy nő is férfiként, ha az anyuka szoknyáját szorongatja?

2011. okt. 5. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!