Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép befejezés volt részünkről?
Még én is elszomorodtam :(
Szerintem Ti még szeretitek egymást. Nem oldódhat meg a probléma köztetek?
Jani_____
Aranyos vagy. Dobj be egy Red Bull-t. Idióta.
Szép történet...nagyon át tudom érezni, én is hasonlóan szakitottam nemrégen. Mi egy kávézóban voltunk, búcsúzáskor jó erősen megöleltem Őt, kértem, h ne menjen el...csak annyit mondott, sajnál mindent, mennie kell...és ahogy rámnézett, könnyes volt a szeme...nagyon nagyon szeretem Őt, hiába voltam már azóta másokkal is, a nyomába nem érhet senki...Ő volt az Igazi :(
22/F
Szerencsére én távol tartom magam az érzelmektől,tudom hogy így nem teljes az életem...ezért mostanában óvatosan de próbálkozom.
Nagyon sajnálom ami történt.....
Nem lehet,hogyha ő az igazi akkor még találkoztok amikor minden jó lessz???
Szorítok nektek.
Egyre több ilyen történet van most itt, hogy az anya irányítja még a felnőtt gyermekét. Nem tudom mi van az emberekkel, hogy ennyire az anyjuk az első, meg nem állnak a sarkukra. Hogy lesznek így határozott, erős férfiak?
A párod magyarul az anyját választotta helyetted? Azért 24 évesen már a saját lábára tudna állni, ha nagyon akarna, főleg ha nem tudja a maga életét élni az anyja miatt.
Még annyit:
Félreértés ne essék, nem arra gondolok, hogy ne szeressék az anyjukat, csak nagyon sok mai fiatal nem tud/nem akar elszakadni a szülőktől, de olyan szinten, hogy az már sok.
Pl. előbb volt egy történet, hogy 33 éves fiának még az anyuka vette az alsóneműt.
Ilyenekre gondolok, hogy ennyire ne legyen már elesett egy férfi. Így hogy tud felnézni rá egy nő is férfiként, ha az anyuka szoknyáját szorongatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!