Legyőztük a moldávokat! De mi ez a nagy gyűlölködés részünkről?
Figyelt kérdés
Mi az előzménye, hogy beszólogatunk nekik, meg üzengetünk nekik facebookon is trágár szövegeket?2011. szept. 6. 23:14
1/12 anonim válasza:
Beszólogatunk nekik? Ezt hol láttad?
2/12 A kérdező kommentje:
Keresd meg facebookon Moldova lapját és meglátod! :S a kék, sárga, piros zászlós a profilképe!
2011. szept. 6. 23:18
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem volt a legkorrektebb a moldávok részéről, hogy egy transzparensre azt írták ki magyarul:
"Gyűlölünk titeket" (magyarul)
Ez elég ok?
4/12 anonim válasza:
ezt én se értem. Milyen okból... elég primitív .... a sportról kéne szólnia, hogy odamegyünk -mert így lett megrendezve- játszunk -oké, és győzünk! :D , a bíró szemétkedésén túl. - de ez a stílus...
6/12 anonim válasza:
ez a magyar mentalitás
mindenkit utálunk és mindenki utál minket (kivéve a lengyelek egy része kb...)
7/12 escrogar válasza:
látszik, hogy nem is néztétek a meccset. a Himnusz alatt végig kurjongattak és dudáltak, a meccs folyamán pedig elég kemény plakátokat lógattak ki.
9/12 anonim válasza:
Szerintem lehet hozzá köze, hogy a moldávok túlnyomó része román, vagy a focijuk elég béka segge alatt van és ezt próbálták ezzel levezetni.
10/12 A kérdező kommentje:
"Hozzátette, az általa kapott információk szerint a "Szar Magyarország" és "Gyűlölünk titeket" feliratokat nem moldovaiak feszítették ki, hanem Steaua-drukkerek, ezt alátámasztja az is, hogy a feliratok felett nem moldovai, hanem román zászló volt látható."
Undorítóak vagyunk! Tényleg ezért utál minket mindenki, aztán meg mi vagyunk felháborodva!!! Hát ne legyünk. Ilyenkor szégyenlem, hogy magyar vagyok!
2011. szept. 7. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!