Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Legyőztük a moldávokat! De mi...

Legyőztük a moldávokat! De mi ez a nagy gyűlölködés részünkről?

Figyelt kérdés
Mi az előzménye, hogy beszólogatunk nekik, meg üzengetünk nekik facebookon is trágár szövegeket?
2011. szept. 6. 23:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszólogatunk nekik? Ezt hol láttad?
2011. szept. 6. 23:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Keresd meg facebookon Moldova lapját és meglátod! :S a kék, sárga, piros zászlós a profilképe!
2011. szept. 6. 23:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem volt a legkorrektebb a moldávok részéről, hogy egy transzparensre azt írták ki magyarul:

"Gyűlölünk titeket" (magyarul)

Ez elég ok?

2011. szept. 7. 00:50
 4/12 anonim válasza:
100%
ezt én se értem. Milyen okból... elég primitív .... a sportról kéne szólnia, hogy odamegyünk -mert így lett megrendezve- játszunk -oké, és győzünk! :D , a bíró szemétkedésén túl. - de ez a stílus...
2011. szept. 7. 01:42
 5/12 anonim ***** válasza:
na de legyőztük őket
2011. szept. 7. 06:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

ez a magyar mentalitás

mindenkit utálunk és mindenki utál minket (kivéve a lengyelek egy része kb...)

2011. szept. 7. 07:34
 7/12 escrogar ***** válasza:
100%
látszik, hogy nem is néztétek a meccset. a Himnusz alatt végig kurjongattak és dudáltak, a meccs folyamán pedig elég kemény plakátokat lógattak ki.
2011. szept. 7. 09:07
 8/12 anonim válasza:
100%
de mindezt miért?...
2011. szept. 7. 09:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet hozzá köze, hogy a moldávok túlnyomó része román, vagy a focijuk elég béka segge alatt van és ezt próbálták ezzel levezetni.
2011. szept. 7. 09:31
 10/12 A kérdező kommentje:

"Hozzátette, az általa kapott információk szerint a "Szar Magyarország" és "Gyűlölünk titeket" feliratokat nem moldovaiak feszítették ki, hanem Steaua-drukkerek, ezt alátámasztja az is, hogy a feliratok felett nem moldovai, hanem román zászló volt látható."

[link]

Undorítóak vagyunk! Tényleg ezért utál minket mindenki, aztán meg mi vagyunk felháborodva!!! Hát ne legyünk. Ilyenkor szégyenlem, hogy magyar vagyok!

2011. szept. 7. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!