Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta van az, hogy ha elválik egy házaspár, akkor a volt feleségnek csak jogai, a volt férjnek meg csak kötelességei vannak?
Figyelt kérdés
De kár hogy én már régen váltam! Milyen jók lettek volna nekem is a jogok kötelezettségek nélkül.2015. márc. 17. 17:33
21/22 anonim válasza:
Kedves előző válaszoló! Nem tudjuk a Te helyzeted, mert nem vázoltad, csak általánosítottál és ugyanezt kaptad vissza. Tényleg elhiszem, hogy sokat teszel a családodért és esetleg sajnos belenyúltál, mellényúltál... Nem akartalak megbántani és okoskodni, de valamennyire én is az általánosítás hibájába estem... Nem otthonülő vagyok én sem, dolgozok a gyerekek mellett, de azt hidd el, hogy évekig x gyerekkel otthon lenni sem egyszerű. Nyilván akkor, ha normálisan akarod Őket nevelni és nem betámasztod a TV elé, hogy facebookozhass, erre gondoltam. Nekem tényleg nagyon jó házasságom van, viszont a környezetemben meg sok-sok lelépő apukát láttam. Talán ezért lehettem kicsit indulatosabb, de nem akartalak megbántani, tényleg:) A jó apa, jó férj nagy és ritka kincs, meg kell becsülni, ezen nem vitatkozok:) Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak...
22/22 anonim válasza:
Az a kerdes merult fel v
bennem a 17-est olvasva, hogy vajon miert mondja egy csomo gyerekes ffi "viccesen" reggel mikor dolgozni megy, hogy "megyek a szanatoriumba"???
Valljuk be sok ffi igenis a mhelyere megy szivesebben minthogy otthon "szivjon" a gyerekekkel....
Megnezem mennyire maradnak turelmesek es nyugodtak 2-3 het tartos gyerekezes utann....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!