Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy baráti házaspár egyik...

Egy baráti házaspár egyik tagja folyton flörtölget, randizgat másokkal. Ti hogy viselkednétek velük?

Figyelt kérdés

Férjem egyetemi barátjának a feleségével dolgozok együtt pár hónapja. Teljesen le vagyok döbbenve rajta, sosem gondoltam, hogy ilyen nő lenne. Nyíltan flörtölget az ügyfelekkel, randizni megy velük, szerintem meg is csalja a férjét.

Tudom, hogy elvileg semmi közöm hozzá, de már egy légtérben sem bírok lenni vele, undorítónak tartom amit csinál.

Ti mit tennétek?

2014. márc. 16. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha zavar a viselkedése, kerülném a kontaktust.

Ha jó barátja a férjednek, akkor elmondanám neki a helyzetet, és hagynám, hogy ő rákérdezzen/továbbadja, ha szeretné. El nem hallgatnám, pofátlanságnak tartom.

2014. márc. 16. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Nem barátkoznék vele. Közömbösen viselkednék iránta.

Nem szólnék senkinek. Főleg nem a férjének.

Ez a magánügyük.

Beavatkozni tilos!

A végén mindig a be3avatkozón csattan az ostor. Akár úgy, hogy rólad hazudja azt, amit ő követett el.

Csak a szigorú munkatársi kapcsolat. Nem éreztetném vele, hogy mi a véleményem róla. Megtartanám magamnak.

Mivel közvetetten a férjed révén érintett vagy, ezért a helyedben semmiféle ilyen témájú pletykába nem kapcsolódnék be.

2014. márc. 16. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

2-es vagyok. Már csak azért sem barátkoznék vele, mert tartok attól, hogy neki mindegy, hogy ki, csak újabb bokréta legyen a kalapján: akár a férjedet is kiszemelheti. Csak úgy, játékból.

Lehet, hogy a menyecske ennyire kikapós, de az is lehet, hogy a férje maximálisan elhanyagolja.

Nem a barátok és nem a kollégák feladata ezt megoldani.

Belügy. Csak és kizárólag rájuk tartozik.

2014. márc. 16. 13:09
 4/10 A kérdező kommentje:
A férjeink jó barátok, összejárunk velük. Ha elkezdeném fúrni ezeket az alkalmakat, az feltűnő lenne.
2014. márc. 16. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Addig még nem a férjeddel csinálja szerintem hagyd.

Nekem is van ilyen ismerősöm és én nem foglalkozok vele mert felesleges nem rám tartozik. meg ugye az ő élete ő tudja hogy mit akar. Meg honnan tudod hogy a férj nem pont ugyanezt csinálja? Lehet hogy nyitott kapcsolatban élnek. nem tudhatod mi van a háttérben ha szólsz akkor a végén magadat sodrod bajba vagy egyszerűen csak kiröhögnek.

Mondjuk sok ember van aki szeret másokkal foglalkozni sok embernek az nem megy hogy ne vegyen észre dolgokat és ilyen vagy te is, ne vedd észre az ilyet a saját életeddel foglalkozz és ne máséba próbálj beleavatkozni

2014. márc. 16. 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Ne foglalkozz vele, és még azt sem tudod ráadásul, hogy megcsalja-e a férjét.

Ha megcsalná, akkor titokban randizna. Mit értesz randi alatt? Talán te is ott voltál?

2014. márc. 16. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
Megszakítanám a kapcsolatot. Beavatkozni nem avatkoznék, max. a legközelebbi barátaim (nincs túl sok...) és szeretteim esetében gondolkoznék el azon, hogy valamit lépni kellene, de ott sem rontanék ajtóstul a házba (viszont nem hagynám, hogy megalázzák őket sokáig).
2014. márc. 16. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nyíltan csinalja,makkor tuti nyitott házasságban élnek..

Ha amúgy birom őket, és a nő is baratnőként jófej, és a férjemhez haverként viszonyul, vagyis úgy mint "normal " esetben elvárható ahogy a férje haverjához, az én férjemhez viszonyuljon

Akkor engem nem érdekelne mit csinálnak a házasságukkal, házasságukban

..nincs hozzá közöm, ahogy a szexuális életünket sem dumáljuk ki a haverokkal, én el tudnék tekinteni ezek a dolgok felett, ha a feltételeim állnak.

Mivel te úgy látom beleütöd a dolgodat és nem nagyon tudod tolerálni, ha valaki nem a te értékrended szerint él, a helyedben nem talalkoznék magánemberkent velük.

Nem kell ezen semit szépítgetni, gondolom a férjeddel beszélték már erről, nyíltan megmondanám, hogy nekem ez nem fér bele..és ennyi, senki nem kenyszerít,hogy menj..

Nem kell álszenteskedni, plusz megjátszani magad, mert az szerintem visszataszítóbb bárminél.

Szerintem a férjed sem várja el, hogy olyan e,berekkel jópofiz, akivel egy légtérben sem szeretsz lenni,elég a munkában..

Ha viszont a férjednek nem mondtad eddig, akkor, bar a mondtad de mégis jópofizol azzal a párral akkor is nézz magadba, hogy te mennyire vagy kétszínű....

2014. márc. 16. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:
(Bocs a hibákért, béna vagyok telefonról)
2014. márc. 16. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
9%

A legtöbb nő ri banc ko dik a férje háta mögött.

Az itt hozzászólók, meg el is nézik ezt a "kolléganőknek"...

2014. márc. 16. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!