Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a volt férjem azt akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a volt férjem azt akarja hogy vetessem le a férjezett nevem, mivel ő újraházasodna, kérhetem hogy akkor fizesse ki?

Figyelt kérdés

Elváltunk 4 éve. Én ugyanúgy x yné vagyok. A volt férjem néha napján részegen hívogatott h vetessem le nevét meg hasonló szöveg,de nem foglalkoztam vele.

Most kb 1 éve van van neki barátnője,házasságot terveznek. Az új barátnőnek nem tetszik h én még mindig a volt férjem nevét viselem. Perrel is fenyegetőznek.

Én levetetem szívesen amennyiben kifizetik nekem az ezzel kapcsolatos költségeket vmint a munkából kiseső napokat is,amig intézkedek.

De persze ez nem tetszik egyiknek sem,szerintük nekem semmi jogom viselni a volt férjem nevét.

Ez van,csak hivatalos helyeken kell használnom a frjezet nevem,amúgy meg mindenki a lánykorin ismer. Nekem nincs pénzem erre,egyedül nevelem a gyerekeket (2 gyerek),a férjem 12.000 FT gyerektartást fizet. Hivatalosan nincs semmije,minden a szülei nevén van,nek munkája sincs,a tb-jét is a szülei fizetik. A válásunkor 8.000 Ft.volt amit maga ajánlott a semmi bevételéből gyerektartásként. Azóta kétszer emelték,egyszer 10.000,és most nem rég 12.000 FT-ra. Szintén ő maga ajánlotta h a semmi jövedelméből családi segitséggel ennyit tud fizetni,vagy majd a munkabére 40%-t. De hát munkája bejelentett nincs neki.

2015. márc. 16. 21:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%
ilyen baro'ságon rágodni 2015 ben.... irigylem egyesek problémáit
2015. márc. 16. 21:31
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, nincs meg egy telepules sem az orszagban, ahol egy varoson belul tobb Kovacs Janosne Kis Jozsefne Nagy Sandorne elne.
2015. márc. 16. 21:31
 13/25 A kérdező kommentje:
Igazából nem érdekel,mert eddig se foglalkoztam vele mikor részegen hivogatott h vetessem le a nevét. Csak bosszantó h az utóbbi időben,2-3 hetente mikor elviszi a gyerekeket akkor is ezzel zaklat,az uj barátnő amig nem tiltottam le facebookon hetente irogatott ezzel kapcsolatban,meg a gyerekeknek is tömi ezzela fejét h mondjátok meg anyátoknak szétverem a fejét nem veszi a le nevem,és hasonló. Bár ilyen drasztikusan akkor fogalmaz a volt férjem amikor be van rugva.
2015. márc. 16. 21:34
 14/25 anonim ***** válasza:
87%

Mi az, hogy az új nőnek nem tetszik? Neki semmi köze hozzá. Ha úgy gondolja hogy van, menjen csak a bíróságra vagy ahová akar, majd jól képen röhögik. ;)

A volt férjed szégyellheti magát ha annak ellenére hogy szinte semmit sem fizet, még anyagi terheket akasztana a nyakadba, mindezt követelve.

Ne foglalkozz velük. Jogodban áll a nevedet megtartani, ne ők turkáljanak a zsebedben. Nincs joguk ilyenre kötelezni - az új nőnek pláne nincs. Ha meg átmenne a dolog zaklatásba, jelentsd fel őket.

2015. márc. 16. 21:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én símán visszafenyegetném, hogy te meg elmész a bíróságra és elintézed, hogy megvonják tőle a gyerekek láthatását, mert részegen vigyáz rájuk, és ezzel veszélyezteti a gyerekek épségét.
2015. márc. 16. 21:40
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már én is akartam mondani. Ha az exem sgy részeges munkanélküli lenne, biztosan megmozgatnék minden követ, hogy ne lehessen a gyerekekkel... Rühellem az iszákosokat.
2015. márc. 16. 21:43
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat, így bocsi, ha már írták.

Nem kérheti, hogy ezt megtedd. Nagyon extra dolog kell ehhez (bűncselekmény).

Persze, ha te privát megállapodsz vele, hogy ha kifizeti a költségeidet, ha lemondasz róla, akkor azt lehet.

Hivatalosan ilyen nincs.

2015. márc. 16. 22:00
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
a komolyabb probléma ott van, hogy részegen zaklat és részegen viszi el a gyerekeket...erre kéne koncentrálni, nem arra, hogy hülyeségeket zagyvál!
2015. márc. 16. 22:16
 19/25 anonim ***** válasza:
6%

Ciki es szegyen az ex nevet viselni

Komolyan hozza akarsz egesz eletedben tartozni?

Ne az neje vagy nevben

En azonnal a pasival dobnam az nevet.

Talan valahol ragaszkodsz hozza igy az nevehez is

2015. márc. 16. 22:47
 20/25 anonim ***** válasza:
54%
#19-es tökéletes válasz.Ugyanez a véleményem.
2015. márc. 17. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!