Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Éppen válófélben vagyunk a exemmel.A gyerekeket nem tiltom tőle,eddig is hívhatta őket és 2 hetente elvihette őket egy egész napra.Egy 5 és fél valamint egy 7 éves gyermekről beszélünk.Még nem született egyesség közöttünk,nem írtunk még alá semmit és ennek ellenére apuka most hétvégén úgy döntött,hogy nem hozza haza a gyerekeket este majd csak más nap du.5-kor.Kértem,hogy hozza vissza őket,mert vasárnap szülinapra kellene mennie a kislányunknak és még leckéje is van.Közölte,hogy nincs légy szíves,holnap van.Folyamatosan azon van,hogy keresztbe tegyen nekem.Én minden alkalommal pontosan adom oda neki a gyerekeket ő meg legalább fél vagy háromnegyed órákat késik velük,pedig 10 percre lakunk egymástól.Förtelmesen viselkedik velem,pedig a válás nem az én hibámból történik,hanem az övéből,mert ő ment félre.Választott egy másik családot magának,akiket már a helyünkre is költöztetett.
2015. márc. 15. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
A közös megegyezés csak akkor működik, ha a felek partnerek ebben és tartják a szavukat. Minden más esetre ott a szabályozott láthatás, ahogyan ebben az esetben is javasolt.
2015. márc. 15. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
Nos, jelenleg apuka pont ugyanolyan teljes jogú szülő, mint te. Nem is értem, milyen jogon korlátozod, hogy kéthetente találkozhat a gyerekeivel. Pláne, ha ezek szerint apa lakóhelye a gyerekek állandó lakcime. Pillanatnyilag ő bármikor ha vitethetne a gyerekeket toled
2015. márc. 15. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Amíg nincs hivatalos döntés, sztem addig viszi el őket, ameddig akarja, nem? A kétheti 1 nap szerintem kevés, bár nem tudom, mennyire akarják egymást látni. Lehet ő is kevesli, vagy olyan ember, aki nem képes a pontosságra.
2015. márc. 15. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
Hiába pontoztal le, akkor is igazam van.
2015. márc. 15. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:

csak azért csinálja hogy kiboritson ilyenkor maradj nyugott és ha nagy a szája mond neki hogy addig is ő eteti a gyereket, ő tanul velük, nála fogyasztják az áramot...

hidd el gyorsan leszokik erről csak most teszi az agyát hogy ő milyen jó apuka

2015. márc. 15. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:

"2 hetente elvihette őket egy egész napra"

Micsoda kegy! S hogy ez nem elég neki! Ilyen apát!

2015. márc. 16. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!