Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom már 4 és fél éve elvált, de a ex feleségnek nem tetszek én, mint új nő, ezért el akarja tiltani a fiát tőle. Mit tehetek?
Ismer engem az ex feleség..jóban vagyunk..tudja hogy nem vagyok rossz ember..
Egyszerűen csak nem tetszik neki hogy én összejöttem az ő volt férjével
A 2 hetente 2 napot, átmódosította 2 hetente 4 órára ha nem szakít velem
mit tehetünk ?
Amennyiben bírósági határozat van, akkor ha nem adja ki a gyereket, akkor apuka azzal a lendülettel előveszi a telefonját és megkérdezi az exet, hogy akkor hívja-e a rendőrséget, majd értesítse-e a gyámhatóságot, akik megbírságolják.
Ismerős anyukát ha jól emlékszem 80 ezerre büntették, csak mert apuka kitolásból el se ment a láthatásra, utána feljelentette az anyukát, hogy nem adta ki a gyereket..
Szóval első körben figyelmeztessétek előre (akár írásban, pl. email, sms), hogy ekkor és ekkor mentek a gyerekért, készítse össze. Amennyiben nem teszi, akkor értesítitek a megfelelő szerveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!