Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom már 4 és fél éve elvált,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom már 4 és fél éve elvált, de a ex feleségnek nem tetszek én, mint új nő, ezért el akarja tiltani a fiát tőle. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Ismer engem az ex feleség..jóban vagyunk..tudja hogy nem vagyok rossz ember..

Egyszerűen csak nem tetszik neki hogy én összejöttem az ő volt férjével

A 2 hetente 2 napot, átmódosította 2 hetente 4 órára ha nem szakít velem

mit tehetünk ?

2015. márc. 10. 11:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ha bíró által elrendelt ez a 2 nap, akkor be kell ezt jelenteni
2015. márc. 10. 11:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a prod közli vele, hogy vagy tartja magát az itelethez, vagy feljelenti
2015. márc. 10. 11:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tartja be a kiírt láthatást, akkor bíróság.
2015. márc. 10. 11:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút kimeríti az érzelmi zsarolás fogalmát.Nem tudta elengedni érzelmileg a párodat és féltékeny rád, vagy neki nem jött össze a boldogság és a párod boldogságára féltékeny. Egyébként nem teheti meg, hogy így változtatgatja a láthatást önkényesen, főleg ha bírósági határozat is van. Nem értem az embereket egyébként, mert így a gyerekkel is kiszúr. Az ő boldogságát nem nézi?
2015. márc. 10. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:
nem a te dolgod,hanem a párodé
2015. márc. 10. 11:57
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Ilyen nincs, ha végzésbe van foglalva a láthatás önkényesen nem módosítgathatja. Gyámügyön fel lehet jelenteni láthatás akadályoztatásáért, de előtte közölni vele, hogy ez veszélyeztetésnek számít, és ha többször előfordul akár az elhelyezés megváltoztatásához is vezethet.
2015. márc. 10. 12:20
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
A bírósági határozat pedig read-only. Azt ő nem módosíthatja. Szóval valószínűleg kiröhögném a vergődését.
2015. márc. 10. 12:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Ahogy már feljebb írták, ez nem a te dolgod, hanem a párodé. Még ha jó szándék vezérel is, ez csak rá tartozik és csak ő tud intézkedni.
2015. márc. 10. 12:56
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem a párodra féltékeny, hanem a gyerekek miatt fél hogy téged jobban fognak szeretni mint őt.
2015. márc. 10. 12:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem teheti meg. Gondolom bírósági határozat van a láthatásról, amit önkényesen nem lehet megváltoztatni.
2015. márc. 10. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!