Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom már 4 és fél éve elvált, de a ex feleségnek nem tetszek én, mint új nő, ezért el akarja tiltani a fiát tőle. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Ismer engem az ex feleség..jóban vagyunk..tudja hogy nem vagyok rossz ember..
Egyszerűen csak nem tetszik neki hogy én összejöttem az ő volt férjével
A 2 hetente 2 napot, átmódosította 2 hetente 4 órára ha nem szakít velem
mit tehetünk ?
2015. márc. 10. 11:19
1/12 anonim válasza:
ha bíró által elrendelt ez a 2 nap, akkor be kell ezt jelenteni
2/12 anonim válasza:
Mondjuk a prod közli vele, hogy vagy tartja magát az itelethez, vagy feljelenti
3/12 anonim válasza:
Ha nem tartja be a kiírt láthatást, akkor bíróság.
4/12 anonim válasza:
Abszolút kimeríti az érzelmi zsarolás fogalmát.Nem tudta elengedni érzelmileg a párodat és féltékeny rád, vagy neki nem jött össze a boldogság és a párod boldogságára féltékeny. Egyébként nem teheti meg, hogy így változtatgatja a láthatást önkényesen, főleg ha bírósági határozat is van. Nem értem az embereket egyébként, mert így a gyerekkel is kiszúr. Az ő boldogságát nem nézi?
5/12 anonim válasza:
nem a te dolgod,hanem a párodé
6/12 anonim válasza:
Ilyen nincs, ha végzésbe van foglalva a láthatás önkényesen nem módosítgathatja. Gyámügyön fel lehet jelenteni láthatás akadályoztatásáért, de előtte közölni vele, hogy ez veszélyeztetésnek számít, és ha többször előfordul akár az elhelyezés megváltoztatásához is vezethet.
7/12 anonim válasza:
A bírósági határozat pedig read-only. Azt ő nem módosíthatja. Szóval valószínűleg kiröhögném a vergődését.
8/12 anonim válasza:
Ahogy már feljebb írták, ez nem a te dolgod, hanem a párodé. Még ha jó szándék vezérel is, ez csak rá tartozik és csak ő tud intézkedni.
9/12 anonim válasza:
szerintem nem a párodra féltékeny, hanem a gyerekek miatt fél hogy téged jobban fognak szeretni mint őt.
10/12 anonim válasza:
Nem teheti meg. Gondolom bírósági határozat van a láthatásról, amit önkényesen nem lehet megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!