Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ebből, helyre áll a bizalom valaha? Meg bírom bocsájtani?
25éve élünk boldogságban a férjemmel, vagy legalább is azt hittem... Van 3 gyerekünk már elég nagyok a legkisebb is 13.
Minden rendben ment, voltak kisebb nagyobb viták, de nem veszekedtünk sokat. Hamar megbeszéltük és visszaállt a rend.
Azt hittem minta család vagyunk. Nem voltunk álszentek.
A férjem főiskolára ment, ekkor jöttek a gondok.
Ott a férfiak egymást heccelték, hogy papucs, jött az ivás és bujtogatták ellenem.
Eltávolodtunk, majd kiderült, hogy megcsalt.
Fel se fogtam! Bíztam benne!
Sokat beszéltettem a dologról, még együtt vagyunk, próbáljuk újra kezdeni. Ha egyáltalán lehet!
Azt állítja nem érezte, hogy megbecsültem, amit értünk tett. Sokat dolgozott!
Engem és a gyerekeit hibáztatta azért, hogy nem tudta képezni magát.
Azt mondja bosszúból volt nem szerelemből. Engem szeret!
Nem tudom megérteni, ha szeret hogy tudta megtenni?
Én nem érzem magam megbecsülve, egész napom azzal telik, hogy munkából hazaesve főzök mosok takarítok utánuk. Nem vártam érte semmit, csak bizalmat és hűséget. Ennyit nem érdemeltem?
Megcsinálom a női és férfi munkát is.
Naponta volt szex is, pedig már nem vagyunk fiatalok!
Próbálok nem tudomást venni az egészről, és élni tovább vele...
, de nincs bizalmam felé... szeret -e?
Minden megváltozott, most a kedvemben próbál járni, belátta hogy hibázott. Hazudja?
Szerintetek van ennek értelme?
50 évesen kezdjek új éltet?
Köszönöm a válaszokat.
Kedves Kérdező!
25 év után úgy gondolom,menteni kell ezt a házasságot.Hagyd,hogy teperjen,mindenben járjon a kedvedben,aztán meglátod.Úgy tűnik,ő belátta,hogy hibázott.Rajtad áll,meg tudsz-e bocsátani?!
Igazad van,hogy kellett a segítsége,míg kicsik voltak a gyerekek.Nem is értem,hiszen ő akart téged,ő is akart gyerekeket,miért hitte azt,hogy neki ebben nem kell részt vállalni,és ő nem valósíthatta meg magát?!
Teljesen megértelek.Bár még csak 6 éves házasságban élek,ami tönkremenőben van.A férjem már a 3.diplomáját végzi,én pedig nem bírom.1 gyermekünk van,ilyen férfinak nem is vállalok többet.Egyedül vagyok a gyereknevélessel,a háztartással,és természetesen dolgozom.1 diplomám van,munkahelyemen ősztől beiskoláztak ,erre ő is jelentkezett 3.diplomára.Közölte,attól én is tanulhatok.Igen,az édesanyám segítségével.Már nála is elkezdődtek a bulizások,találtam már 1-2 levelet,amit egy lánynak írt,hogy milyen szép,csinos.Úgy tűnik,mi nem egy csónakban evezünk.Én kezdem feladni :(
De a ti házasságotok még úgy érzem menthető! Ne add fel!
Köszönöm! Kapok hideget meg meleget! Én is néha így, néha úgy érzek. A férjem is sínylődik a bűntudattól.
Az biztos, hogy most próbál odafigyelni rám. Mindent megcsinál. Ez kellett ehhez?
Meddig tart ez? Meg e tenné újra?
Nem is a megcsalás itt a megoldandó dolog, azon túl lehet lépni (meg a hülye társaságán is, bár engem aztán heccelhetnének 50 évesen..)
"Engem és a gyerekeit hibáztatta azért, hogy nem tudta képezni magát.
Azt mondja bosszúból volt"
Szóval te hitted, hogy mintacsalád vagytok, benne meg fortyogott valami már, és, hogy még a gyerekei ellen is?
Én is rengeteg mindenből kimaradtam a gyerekeim miatt, - eszembe sincs bánkódni rajta.
Hogy itt milyen lepontozások mennek o.O
Külső segítség nélkül esélytelennek tartom a folytatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!