A megrendült bizalom visszatérhet valaha?
Minden egyes eset más és más. Nincs alap recept. Egy biztos, a bizalmat a világon a legnehezebb dolog visszaállítani, ha egyszer megrendült. Mindig ott lesz a kétség és a gyanakvás.
Mindkét fél elhatározása, tudatos viselkedése szükséges hozzá, hogy új alapokra helyezve folytatódjon a kapcsolat. Az egyik legfontosabb, hogy nem szabad folyton felemlegetni a sérelmeket. Az a múlt volt, el kell felejteni, de le kell vonni a tapasztalást.
Szóval én megpróbálnám, bár sokban függ, milyen esetről van szó.
most a te bizalmad vagy az övé??ja a tied...
megcsalt vagy mi?
Nem csalt meg (állítólag) - belefér, hogy elhiszem. De rajtakaptam, hogy társkereső oldalakon van fenn és erotikus levelezéseket folytat. Fényképeket fogad, fényképeket küld...
10 éve vagyunk együtt és, ahogy az lenni szokott azt hittem a mienk az álomkapcsolat. Na jó... voltak/vannak problémáink, de nem eget verőek.
Kicsit sokkoló élmény.
Nem akarlak még jobban elbizonytalanítani, de nyilván nem ok nélkül küldözget ilyen képeket.Ettől már csak egy lépés a tényleges megcsalás, ha egyáltalán még meg nem tette.A fejében már nyilván megfordult.
Én ezek után magamat ismerve, nem bíznék meg a férjemben, vagy elválnék tőle, vagy ahhoz méltón viselkednék vele....Magyarán:ha érdekem úgy kívánná, nem szólnék neki, de figyelném, mit csinál és már csak érdekből lennék vele.
Nem lehet az elveszett bizalmat visszaszerezni.Kutyából ugyanis nem lesz szalonna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!