Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem működhet egy...

Tényleg nem működhet egy kapcsolat, ha nincs bizalom?

Figyelt kérdés

Midnenhol ezt írják, mi már 4 éve vagyunk együtt, de nem mondhatnám, hogy bízom benne. Ha elmegy valahova simán el tudom képzelni, hogy megcsal, bár nem kaptam rajta soha.

Ez elején volt egy húzása, azóta nem tudok bízni benne, még ha nem is nagyon ad rá okot. Működhet ez még sokaiág így? Van értelme így összeköltöni, esetleg házasodni?

2010. okt. 26. 10:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Van egy par jo eloadasa dr.Csernus Imrenek a youtube-on, kattints oda es megkapod a valaszt!
2010. okt. 26. 10:11
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Mi csak két éve vagyunk együtt, de a helyzet dettó ugyanez. Szerintem működhet a dolog, csak egy kicsit jobban figyelek. Nem nagyon volt még belőle problémánk. Kértem, hogy próbálja azt elfogadni, hogy én bízok ugyan benne, de azért mindíg bennem lesz, hogy az ördög nem alszik. Szerencsésre családom és barátaim is mellettem álltak, mert ők is bizonygatták neki, hogy én csak saját magamban bízok. Lassan pedig ő is elfogadta.
2010. okt. 26. 10:17
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem költözöl össze vele, akkor sosem fogod igazán megismerni... és nem is fogsz bízni benne. Anélkül meg értelmetlen.
2010. okt. 26. 10:22
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Mi még ugyan 3 hónapja vagyunk együtt, de kb 2hét után hazudott egy elég nagyot,és azóta én se nagyon tudok benne megbízni.Próbál tenni hogy újra megbízzak benne.
2010. okt. 26. 10:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én amellett vagyok, hogy nincs értelme. Én nem tudnék úgy élni, hogy minden nap attól kelljen rettegnem, hogy mikor hol van, mit csinál, mikor csal meg, hazajön-e aznap vagy végleg elhagy. A félelem korlátoz, én nem akarok félni.

Ráadásul van annyi önbizalmam, hogy azt gondolom, szerethető vagyok. El tudom fogadni, hogy valaki nem szeret (tisztában vagyok azzal, hogy nem lehet kikényszeríteni), de akkor ne húzzuk egymás idejét és ne csináljunk úgy, mintha...

Szerintem a hűség döntés kérdése, ha valaki megcsal, másképp döntött. Nálam ez nem fér bele a szeretetbe. A pár-kapcsolatban hiszek. Nem fogadok el mentséget, senkit nem kényszerítenek megcsalásra. Ha valami nem tetszik, van szája, mondja el (én is elmondom) és tegyünk ellene. Ha meg nem tudunk tenni, váljunk el anélkül, hogy megaláznánk a másikat. Nem is keresek senki számára mentséget, mert azzal magamnak hazudnék.

Megbocsátani meg tudod. Felejteni nem.

2010. okt. 26. 10:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
tudod=tudok
2010. okt. 26. 10:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nincs önbizalmam, meg ilyesmi, de teljesen el tudom képelni, ha mondjuk elmegy nélkülem egy szórakozóhelyre, iszik, rámaszik egy jó csaj, hogy nem utasítja vissza, főleg ha tudja, hogy nem tudhatom meg. Mert pasi. Én szerintem a pasik többsége nem utasít vissza egy ilyen alkalmat. Rendgeteg fiú barátom van, akik közül mind csalta már meg a baratnőjét, csak így ok nélkül, mert adódott alkalom. Nehezen tudom elképzelni, hogy pont az én barátom a hűség mintaképe.
2010. okt. 26. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Bizonytalanságban egy ideig lehet élni, de hosszútávon felőrli a kapcsolatot. 13 éve vagyok együtt a párommal és teljesen megbízom benne.
2010. okt. 26. 10:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de kimerítő lesz.
2010. okt. 26. 12:32
 10/12 anonim ***** válasza:

itt az a gond, hogy később, visszagondolva már tuti, hogy meg fogod bánni , hogy voltál olyan i diota, hogy ot választottad..

de akkor majd kinek rinyálsz????

2010. okt. 26. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!