Tényleg nem működhet egy kapcsolat, ha nincs bizalom?
Figyelt kérdés
Midnenhol ezt írják, mi már 4 éve vagyunk együtt, de nem mondhatnám, hogy bízom benne. Ha elmegy valahova simán el tudom képzelni, hogy megcsal, bár nem kaptam rajta soha.
Ez elején volt egy húzása, azóta nem tudok bízni benne, még ha nem is nagyon ad rá okot. Működhet ez még sokaiág így? Van értelme így összeköltöni, esetleg házasodni?
2010. okt. 26. 10:09
11/12 anonim válasza:
Én jó pár hónapja vagyok együtt valakivel, és kiderült nem rég, hogy hazudott, nem is kevés dologban. Sajnos az elején még nem vette komolyan a dolgot, felvágós volt, emiatt hazudozott, aztán utána hazugságot hazugságra épített. És most rájött, hogy ez komolyabb dolog, mindent kitálalt magától, mert tiszta lappal akarja velem kezdeni. Hogy működhet-e egy ilyen nem tudom, nem bízok benne, lassan azt sem hiszem el, amit kérdez, de nem akarok nélküle lenni sem. Idővel majd alakul, most inkább ilyen majd meglátjuk, csak vegetálunk időszak jön. De hogy ez meddig tud működni, azt nem tudom sajna :-(( De szerintem egy próbát megér, csak legyél óvatos és figyelj jobban oda.
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem működhet. Hosszú kapcsolat után költözött el a párom, egy harmadik megjelenése miatt. Amikor lefutott részéről a hú de jó az új szerelem, próbált visszafelé helyezkedni. De én annyira nem bíztam benne, hogy teljesen passzívvá váltam, gyakorlatilag semmit az égvilágon nem tettem azért, hogy kipróbáljuk, rendbe tudnánk-e tenni a közös életünket. Nem is lett a próbálkozásból heppiend. Szerintem nem működhet sokáig bizalom nélkül egy kapcsoalt, és ilyen ingatag alapokra helyezni egy házasság alapjait pedig egyenesen öngyilkosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!