Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A gyerekes pasik/nők, könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerekes pasik/nők, könnyebben vagy nehezebben találnak úgy kapcsolatukra?

Figyelt kérdés

Alapból azt hallottam mindig, hogy ha van egy férfinak 3-4-10 gyereke, akkor ő könnyebben talál párt, mint egy nő akár csak 1 gyerekkel. Hogy van ez?

Most akkor egy elvált gyerekes nőnek annyi, míg egy pasik akár 1000 gyereke van akkor is talál párt?

2015. febr. 21. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

En gyerekkel nagyon is jol tudtam ismerkedni. Egyik volt paromat sem zavarta a gyerek, es mindig en leptem ki a kapcsolatbol, nem ok. Azota ujra hazasodtam es kozos baba is van. A mostani ferjemet sem zavarta a gyerek egyaltalan.

Az exferjemnel is azt latom, hogy a csajokat nem erdekli. Szeretni szoktak a lanyomat, jol kijonnek vele, bar meg csak 5 eves. Az exnek minden honapban mas noje van.

Nem akarok bunko lenni, de szerintem meg kinezet kerdese az egesz.

2015. febr. 22. 08:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet csak szerencsém volt, de én könnyen találtam párt gyerekkel is. Igaz nekem már nem volt olyan kicsi a gyerekem, nem igényelt folyamatos felügyeletet, törődést. Bár én arra kiskorban is figyeltem, hogy ne csak a gyerek létezzen, tudjak időt szakítani mindenre ami nekem fontos. Igazából nem is kerestem senkit, egyszerűen egymásba botlottunk a kutyasuliban.

A környeztemben is azt látom, hogy azok az anyukák, akik nem keresnek görcsösen új apukát a gyereknek (sokszor nem is partner kell nekik, hanem csak a gyereknek apa) mind megtalálták a boldogságot, és az új párjuk elfogadta az előző kapcsolatból született gyereket.

Inkább a nőknél tapasztalom, hogy könnyen belevágnak gyerekes (akár még nős) férfiakkal a kapcsolatba, és menet közben rájönnek, hogy nem tudják elviselni a gyereket, vagy miután lesz saját akkor van útban az előző gyerek.

A férfiak vagy elmenekülnek az elején vagy tényleg tisztességesen nevelik más gyerekét is.

2015. febr. 22. 17:52
 13/14 A kérdező kommentje:

"Nem akarok bunko lenni, de szerintem meg kinezet kerdese az egész."

Fura egy nézeted van. Na mindegy.

Azért tettem fel a kérdést, mert az én páromnak már van gyereke.

És hát ugye mivel az embernek nincs minden nap új kapcsolata és tapasztalata, így fogalmam sem volt, hogy milyen egy gyerekes kapcsolat. Csak hírből, esetleg az ehhez hasonló fórumokból.

Én kb. 10000000%-an alkalmazkodok és amikor kikelek magamból, akkor jön az a duma, hogy miért mentem bele egy gyerekes kapcsolatba. Na, ezt most hagyjuk.

A hab a tortán, hogy amikor a párom összeházasodott a volt feleségével, akkor a nőnek már volt egy előző kapcsolatából 2 pici gyereke.

Azóta akármikor szóba kerül, akkor a párom úgy beszél róluk, mint valami véres rongyról.

Vagy van, hogy megjegyzi, hogy: "De amúgy is semmi közöm nem volt azokhoz a gyerekekhez."

Meg hasonlók.

Ő meg tök természetesnek veszi, hogy az ő kislányához úgy viszonyuljak, mintha én lennék az anyja.

2015. febr. 23. 15:38
 14/14 anonim válasza:
8-as: ismerek olyan kisgyerekes anyukát aki nem rohan sem dolgozni, nemhogy haza a gyerekhez. Passzolja apukának rokonoknak és barátoknak csak hogy új pasihoz rohanjon. Dolgozik - énekelget a Fásy mulatóban... és egész nap a facebook előtt ül. Volt férj gyerektartást fizet, új pasi utazást, étkezést bármit. Én mondjuk ezt nem kapcsolatbank hívom, hanem érdekből létrehozott szövetségnek (direkt nem akarom a csúnya szót ideírni). És ő a nagy magyar anya... (pedig a férjét is agyba-főbe csalta a házasság alatt, volt ideje az "anyaság" mellett). Ja a gyerek most 3 éves
2017. aug. 5. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!