Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim válási jegyzőkönyvét meg lehet valahogy szerezni?
Értem, hogy tudni szeretnéd, de ebből nem hiszem, hogy megtudnál valamit is.
Eléggé sablonos, üres, lélektelen szöveg.
Őszintén kívánom Neked, hogy sikerüljön a rossz élmények feldolgozása. Ha meg még pluszban bántalmazott gyerek is voltál mint én, akkor külön is sok erőt és részvétet kívánok.
Szerintem, a múlt megismerésen néha valóban segíthet a feldolgozásban, de ezt szerintem sokszor jobb szakember segítségével és vezetésével együtt végezni, mert az emlékek súlya nagy tud lenni, és az ember teljesen egyedül magára hagyatva nem is mindig tud mit kezdeni a súlyukkal. Persze előfordulhat, én nem értek hozzá, és gondolom ez eléggé a konkrét helyzettől függ. Sajnálom, ha ezen múlik most, és ezt most jogszabály nem teszi lehetővé, mindenesetre ne szégyelld Magad, remélem sikerül feldogoznod, vagy ha nem, segítséget kapnod, sok boldogságot kívánok Neked a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!