Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szüleim válási jegyzőkönyvét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim válási jegyzőkönyvét meg lehet valahogy szerezni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy amikor zajlott a válásuk mik hangzottak el a tárgyaláson, van erre valami mód, hogy megszerezzem vagy megmutassák vagy akármi?
2015. febr. 10. 10:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Értem, hogy tudni szeretnéd, de ebből nem hiszem, hogy megtudnál valamit is.

Eléggé sablonos, üres, lélektelen szöveg.

2015. febr. 10. 23:20
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell támadni, hogy semmi közöm hozzá. Az, hogy téged nem érdekel, az egy dolog. Egy egyszerű kérdés volt, ráadásul eldöntendő, szóval egy egyszerű igen avagy nem lett volna a helyes válasz. Na mindegy, aki normális választ adott annak köszönöm.
2015. febr. 11. 10:32
 13/19 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem támadtam, tényként közöltem, hogy nincs hozzá közöd és jogod sincs hozzá. Az pedig a személyes véleményem, hogy az ember ne akarjon a szülei szennyesében turkálni. Ezt sem támadásként mondom.
2015. febr. 11. 12:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Akkor is csak egy eldöntendő kérdés volt.
2015. febr. 11. 12:50
 15/19 anonim ***** válasza:
És eldöntöttük: nem ismerheted meg. Ennyi.
2015. febr. 11. 15:51
 16/19 A kérdező kommentje:
Jól van már, nem kell úgy kezelni, mint valami hülyét. Felfogtam. Megpróbálom enélkül feldolgozni.
2015. febr. 12. 08:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Őszintén kívánom Neked, hogy sikerüljön a rossz élmények feldolgozása. Ha meg még pluszban bántalmazott gyerek is voltál mint én, akkor külön is sok erőt és részvétet kívánok.

Szerintem, a múlt megismerésen néha valóban segíthet a feldolgozásban, de ezt szerintem sokszor jobb szakember segítségével és vezetésével együtt végezni, mert az emlékek súlya nagy tud lenni, és az ember teljesen egyedül magára hagyatva nem is mindig tud mit kezdeni a súlyukkal. Persze előfordulhat, én nem értek hozzá, és gondolom ez eléggé a konkrét helyzettől függ. Sajnálom, ha ezen múlik most, és ezt most jogszabály nem teszi lehetővé, mindenesetre ne szégyelld Magad, remélem sikerül feldogoznod, vagy ha nem, segítséget kapnod, sok boldogságot kívánok Neked a jövőben.

2015. febr. 12. 11:59
 18/19 anonim ***** válasza:
P.S. Erkölcsileg el tudnám képzelni, hogy néhány konkrét esetben és helyzetben (pl. bántalmazási történet, aminek gyökerei a válásban erednek) erkölcsileg közöd lenne hozzá, szóval ne szégyelld Magad a kérdés miatt. Ha ezek szerint ilyen lehetőség nincsen, remélem sikerül máshogy feldogoznod. Az emlékek súlya mindenképp nagy, remélem van aki támogat a feldolgozásukban, nem vagy teljesen egyedül velük.
2015. febr. 12. 12:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszod! Elkezdtem pszichológushoz járni, aki nagyon szimpatikus és úgy érzem segíteni fog nekem abban, hogy túllépjek ezen.
2015. febr. 13. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!