Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim válási jegyzőkönyvét meg lehet valahogy szerezni?
Ebbe az iratba nem tekinthetsz be még a bíróságon sem.
Ha anyukád nem mutatja meg, akkor nem nézheted meg.
Sima jegyzőkönyvben, amit kiadnak a felek, nincs benne pontosan, hogy mi hangzott el. Tudom, mert anyám jegyzőkönyve nálam van. Suliba kellett a válás kimondásának fénymásolata és azóta nálam maradt.
Avbíróségon te pedig nem kaphatsz betekintést.
"Hát azért azt nem mondanám, hogy semmi közöm, hozzá. Az én életemet is szétzilálták, nem csak a magukét. Jogom lenne tudni pontosan mi is történt."
Nincs jogod. Hogy az életetekben mi történt, te is tudod, részese voltál. Hogy a bíróságon ki mit mondott, ki mit hozott fel a másik ellen, ahhoz pedig tényleg nincs közöd. Ez az ő kettejük dolga volt.
Az én szüleim is elváltak, mégsem gondolom, hogy tudnom kellene, hogy mi zajlott a tárgyaláson.
"Hát azért azt nem mondanám, hogy semmi közöm, hozzá."
Teljesen mindegy, hogy te mit mondanál. A jog azt mondja, hogy semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!