Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet megcsalás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megcsalás után egy házasságban megmaradni?

Figyelt kérdés
Ha az egyik fél hosszabb időn keresztül csalja a másikat, akkor hogyan sikerülhet vagy nem újra visszatalálni a másikhoz? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy volt-e olyan házasság, ahol ez sikerült és a kapcsolat azóta is jól működik? (mit érzett, hogyan kezelte, elmondta-titkolta, újra beleszeretett, változtattak-e, stb.
2015. febr. 8. 20:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

Ne haragudj,de Te nem vagy normális!

Megígérte,hogy megváltozik,és sok új dolgot fogtok együtt csinálni? A házasságkötésnél ha jól tévedek örök hűséget ígért,sikerült betartani? Nem! Akkor most ettől az ígérettől mit vársz? Meg a csajt hordod el mindennek? Szerinted a drága férjed aki ígérgetni nagyon jól tud mint azt a mellékelt ábra mutatja is,a találkozásaik alkalmával nem ugyan ott volt ahol a csaj? Ő nem sáros annyira mint a szerető? Mindenhez két ember kell,csak Te annyira naiv vagy,hogy lazán elhiszed ezt a megváltozok dumát,de innentől kezdve már meg is fogod érdemelni,ha megint koppansz!

2015. jún. 17. 14:42
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Èn nem hinnèk benne. Aki hosszabb ideig tart szeretöt annak oka van. Nekem is viszonyom van egt nös pasival már 2 ève, ès ezalatt az idö alatt már 5-ször próbált vèget vetni a viszonyunknak, èn elfogadtam ès nem kerestem sose de mindig ö gondolta meg magát ès vissza jött. Hiába ajándèkozta meg az asszony gyermekkel, a baba èrkezèse se változtatta meg. Te csak azt látod, hogy a nö zaklatja de nem tudhatod hogy a fèrjed titokba nem e keresi.
2015. jún. 28. 21:30
 13/18 anonim ***** válasza:
45%

Nekünk is megoldódott.

Sőt, biztos vagyok benne, ha nem lett volna szeretőm, fixen válás lett volna a vége.

Nagyon rossz, önző, karrierista időszaka volt, leszart mindent, engem, a gyerekeket....

Nem volt egyszerű utána, de mégis nagyon boldog időszak jött.

Akinek meg nincs élettapasztalata, az könnyen lehet "erkölcsös" , két pattanás között. :D

2015. jún. 29. 07:57
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Téged nem túr ki egy kis jött ment? :D

A férjed szívéből már valószínűleg ki is túrt! Na pont az ilyen nőktől ráz ki a hideg mint amilyen te is vagy!

2015. júl. 2. 22:18
 15/18 anonim ***** válasza:
#14! Miféle férj? Miféle jöttment?
2015. júl. 3. 12:28
 16/18 omba ***** válasza:

Óh, hát sokkal durvább dolgok is vannak a megcsalásnál...

Már külön költözés után, kicsit higgadtam légkörben elhívtam az asszonyt valami koncertre, hogy most kicsit tisztázottabb helyzetben is tudjunk találkozni, beszélgetni.

Azt mondta OK. Aztán egy órával később felhívott, hogy mégse jön, a húga azt mondta, hogy ez nem volna helyes...

Mellesleg azért léptem le, mert soha egyetlen helyzetben sem a "párom"-ként viselkedett, hanem anyu-apu kislányaként, hiába, hogy van két szép gyerekünk.

Azt gondolom, ha összejött volna valami Pistikével, egyszerűbb helyzet lett volna ehhez képest.

Ezzel tényleg nincs mit csinálni.

2015. júl. 3. 12:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Én írtam, hogy jött-ment nem túr ki engem.Miért is ráz ki a hideg bárkit is. Én vagyok a feleség, szerelmes vagyok tizenève a férjembe. Nem fogom csak úgy hagyni az egészet veszni. Gyerekeink vannak, új házunk, vállalkozásunk, mindenki példás családnak ismer minket. Már nem vagyok abban biztos, hogy az a nő nem csak kitalálta, amiket mondott. A férjem tagad, hirtelen csak alig néhány hónapos ismeretséget emleget és én meg nem akarom tudni, ha volt is szex. Csak a nő szerint több éve él a férjem kettős életet. Szerintem hazudik, mert a férjem velem maradt és csak a családomat akarja kicsinálni. De nem hagyjuk! A férjemnek is mi vagyunk a legfontosabbak. A szeretőknek sose legyen ennél több esélyük.
2015. júl. 4. 12:55
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Nyilván könnyebb azzal nyugtatnod magad,hogy az a nő hazudik,mint beismerni,hogy a férjed legalább olyan sáros a dologban! A férjed tagadja? Persze,hogy tagadja,mert kiakarja húzni magát a szarból! De az igazság az,hogy most éppen úgy a szemedbe hazudik,mint amikor hónapokig vagy Isten tudja meddig megcsalt! És ti vagytok neki a legfontosabbak? Amikor a másik nővel töltötte a délután akkor hol voltatok ti?

Annyira naiv vagy felnőtt nő létedre,hogy az már fáj! Vagy inkább nevetséges! Nem tudom eldönteni melyik!

2015. júl. 9. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!