Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet megcsalás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megcsalás után egy házasságban megmaradni?

Figyelt kérdés
Ha az egyik fél hosszabb időn keresztül csalja a másikat, akkor hogyan sikerülhet vagy nem újra visszatalálni a másikhoz? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy volt-e olyan házasság, ahol ez sikerült és a kapcsolat azóta is jól működik? (mit érzett, hogyan kezelte, elmondta-titkolta, újra beleszeretett, változtattak-e, stb.
2015. febr. 8. 20:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Megbocsájtottam a barátnőmnek, de nem sok értelme volt, mert rövidesen újra megcsalt.

Azután egy évig külön voltunk, majd visszakönyörögte magát azzal, hogy megváltozott teljesen.

Sajnos ismét megcsalt.

Ebből nem tudok mást leszűrni, mint azt, hogyha egy nőnek benne van a vérében a pasizás, akkor lehozhatom neki a csillagokat is ami hiábavaló, mert úgyis más kell neki...

2015. febr. 8. 20:40
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Sztem nem ott van a hiba...ahogy engem is megcsaltak, dobtam..2 hétig sírt, könyörgött..el is hittem, sztem igazat is mondott akkor, de ahogy visszafogadtam ezáltal elvesztettem a miafenét, tekintélyem és ezáltal megint megtette. Egyértelmű, nem?. Ha nem engedtem volna vissza, akkor talán a következőt sem csalja meg a fájdalma miatt. De megtette. Szarba sem vesznek, ha engedsz, így dobod az eszméidet(van ennél jobb szó, must nem jut eszembe). HA VKI MEGCSAL AZ NEM SZERET!!! Vésd kobakba. Ha visszaengeded, csak a saját kis lelkedenek , egodnak adsz még egy kis simogatást avval, hogy még hozzá bújhatsz, érezheted és talán arra gondolsz mekkora szíved van, hogy még esélyt is adsz neki megint. Lófaszt! Ha szereted igazán, sosem engeded vissza!!!!!! Hogy legyen miből tanulnia, mert anélkül strici vagy kuva marad. És, ha szereted magadat is picit, inkább távozz emelt fővel és ne engedd sose közel magadhoz, maradj hű elveidhez, minthogy egy életre megbélyegezd magad, hogy mekkora barom voltál, h visszaengedted és megismétlődött az egész.
2015. febr. 9. 00:09
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
De nem nyilatkoztál róla mennyi ideje vagytok házasok és, hogy Te mit akarsz. Ha Neked ez jó, hogy félre kefél, de otthon meghitség van és nincs veszekedés és Neked is van vkid.. Vagy ha van gyerek és miatta egyutt maradtok, az megint más, de sztem akkor is mit előbb írtam: Ne lopd el magadtól az időt!
2015. febr. 9. 00:25
 4/18 anonim ***** válasza:
54%
Sehogy sem lehet megmaradni.
2015. febr. 9. 07:12
 5/18 anonim ***** válasza:
51%
Ezt szeretet már nem tudja összetartani , én ebben nem hiszek. Ami összetartja az a félelem az egyedülléttől, gyávaság az ismeretlen miatt, anyagi érdek, a környezet véleménye, hazugság, és egyebek. Meg lehet maradni egy megalázó kapcsolatban is, az emberek java része ilyenben él, csak úgy gondolja, hogy ha nem vallja be magának, akkor nincs is gond.
2015. febr. 9. 07:15
 6/18 anonim ***** válasza:
27%

Én valahogy úgy vagyok vele,hogy ha egy alakalom volt akkor üsse kő,mert szokták mondani,hogy a lónak is négy lába van még is megbotlik. Bár az biztos,hogy egy alakalom után is tepernie kellene az illetőnek,hogy vissza szerezze a bizalmam. Viszont hosszú időn át tartó megcsalást biztos nem tudnék megbocsájtani,és szerintem az olyan megcsalásoknál ami mondjuk eltart másfél két évig nincs is lehetőség arra,hogy azt a házasságot rendbe lehessen hozni. Akik a férjükkel maradnak egy ilyen után is vagy hazudnak maguknak és mindenki másnak is,hogy de ezt még rendbe lehet tenni,vagy valami érdek miatt maradnak mondjuk a gyerek vagy a pénz miatt. De én nem tudnék így tenni az biztos. Az sem érdekelne,hogy ha egy focicsapatnyi gyerekem lenne és a férjem haza hozni havi 3 milliót. Többé nem állna meg a szemem előtt ha ilyet tenne.

És tudod az a legrosszabb,hogy ha vele maradsz ezek után amint kicsit is biztonságban fogja magát érezni úgy is megint megcsal,és valószínűleg úgy lesz vele,hogy ó nem baj ha kiderül az előzőt is megbocsájtotta akkor ezt is megfogja. Tehát ha együtt maradtok kvázi feljogosítod arra,hogy újra és újra megcsaljon. Ha valahonnan megtudta szerintem szembesítsd vele,hogy tudod,az sosem jó ha egy ilyet magadban tartsz csak saját magadat őrlöd fel vele.

És ha megmondtad neki akkor én a helyedben azt is hozzá tenném,hogy ennek itt van vége. Az ilyen helyzetekben szerintem az az általános,hogy a megcsaló valamilyen hazugsággal megpróbálja magát kihúzni a szarból,hogy pl: de csak szex volt nem jelentett semmit, nem csinálok többet ilyet megígérem, megváltozok. De az ilyen emberek szerintem nem változnak meg,felesleges ezeknek a hazugságoknak hinni,szembe kell nézni vele akármilyen nehéz is,hogy igen megtette,és nem szeret. Mert ha valaki x évig megcsal biztos,hogy nem szeret.

2015. febr. 9. 09:40
 7/18 anonim ***** válasza:
55%

Még fiatalok voltunk, amikor belezúgott egy srácba, az egyetemen, akit én is ismertem.Mi komolyan együtt jártunk már akkor, és láttam rajta a jeleket, amikor ott volt a gyerek, vagy csak szóba került.Az egyik flörtöt véletlenül végignéztem, és rákérdeztem, hogy akkor most mi van? Elmondta, hogy szerelmes belé, én meg azt, hogy esetleg velem is kellene közölni, ha ilyen jellegű változtatást tervez az életében, majd megkértem, hogy pakolja össze a cuccait, holnap már nem akarom az albérletben látni. Nem hittem volna, hogy képes engem megcsalni, de tudod, ha úgy alakul, simán megtette volna.És ezt sajnos nem tudom elfelejteni a mai napig, pedig már sok éve házasok vagyunk.

Egy dolgot mindenesetre megtanultam: egy nő nem akkor csal meg, ha nagyobb anyagi biztonságot lát, vagy szórakoztatóbb társaság a másik férfi, vagy figyelmesebb,megértőbb, intelligensebb... hanem akkor,ha külsőségekben az ideálja, ún."álompasi". Persze azt mondják, hogy bókokkal, dumával vették le őket a lábukról, de valójában ha ránéz az álompasira, és beindul, akkor sz.rik az rád, a gyerekekre, még egy mellékhelyiségben is hajlandó bármire.

2015. febr. 10. 09:40
 8/18 anonim ***** válasza:
36%
Én összvissz 2 hetet tudtam utána megmaradni a házasságban. Aztán elmondtam neki őszintén és közös megegyezéssel beadtuk a válást. Nem tudtam már tükörbe nézni, egy ágyban aludni vele meg már végképp nem, és vele szemben sem lett volna tiszta a folytatás.
2015. febr. 16. 10:39
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
5-ös olyan gyönyörűen leírta! Ott a pont!
2015. ápr. 12. 20:56
 10/18 A kérdező kommentje:
Kepzeljetek lehet. A ferjem megigerte megvaltozik, es rengeteg uj dolgot fogunk egyutt csinalni. ES ELHATAROZTA ujra belem szeret. Csak az a kis ri..nc próbálkozik még. De en hallani se akarok róla. Megmondtam a ferjemnek is, hogy nehogy mondjon róla barmit is, nem érdekel. A házasság erősebb mindennél. Engem ugyan nem túr ki egy kis jött ment. Azért köszi a válaszokat.
2015. jún. 15. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!