Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jól teszem hogy nem adom oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem hogy nem adom oda a kisfiam? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ex férjem mostanra már 1 hónapja nem látta a kisfiát, most pedig el szeretné vinni hétvégére, messzire, a szeretőjéhez utaznának el..

Viszont a nő semennyire nem ismeri a fiam szokásait, nyűgjeit.. Exem pedig sosem vett részt az életében, így nem tudom mennyire tudná ellátni ha bármi lenne

2 és fél éves a fiunk

Karácsony előtt derült ki hogy van szeretője

Mit gondoltok?

Természetesen nem tiltom el az apát, de eddig nem is érdeklődött felőle, most pedig péntek-vasárnapig elvinné

2015. jan. 26. 18:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Sajnos az ital fontosabb szerepet játszott az életében mint mi

És a párja sem jobb.. Barátoktól tudom, akik ismerik a hölgyet hogy ő sem veti meg az italt.. Sőt

Ahogy ők mondták.. 3 férfi nem iszik annyit mint ő

2015. jan. 26. 19:04
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tökéletes.. Nem tudom ez most hogy tartozik ide

Nem ivott ennyit régebben.. Fél éve kezdődött a 'fontosabb a buli-ital' dolog.. Majd pedig kiderült a megcsalás

De köszi a választ

2015. jan. 26. 19:13
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
Én is legfeljebb egy napra adnám oda. Reggel viszi, este hozza. De vajon az idő alatt is piálna? Neked kell tudni, hogy ennyire megbízható-e.
2015. jan. 26. 19:17
 14/24 A kérdező kommentje:

Karácsonykor vitte el utoljára, akkor 4 órát volt vele

Akkor kikötöttem hogy ne merjen inni.. Nem ivott

Azóta viszont nagyon haragos lett a kapcsolatunk, 1 percet nem tudtunk úgy beszélni hogy ne szidalmazzon engem

Így csak az elmúlt egy hónapot nézve.. Nem adnám oda neki

2015. jan. 26. 19:21
 15/24 anonim válasza:
59%

Szerintem ne engedd el!

Tuti legbelül te is ezt érzed h nem szabad hisz bármi történhet a kisfiúval..nem is ismerik,főleg egy idegen nőhoz aki kitudja h bánna vele! Nem játékbaba h csak úgy odadd egy ilyen baromnak( már bocs) aki nem is nézte egy hónapig a saját gyerekét mert az egy hónap alatt a pìnæval volt elfoglalva most meg elő jött neki az apa szerep..

2015. jan. 26. 19:48
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
Nem engedném.
2015. jan. 26. 20:13
 17/24 anonim ***** válasza:
Kezdem érteni, hogy miért vannak annyira lepontozva, és radírozva sok esetben azok a válaszok, amik olyan kérdésekre érkeznek, amiben új macák, és hozott gyerekek szerepelnek.....hmmm.....
2015. jan. 26. 20:37
 18/24 anonim ***** válasza:
90%

Összesítsünk, mi szól ellene?

- nem törődött eddig a gyerekkel

- az sem érdekelte mikor kórházban volt

- iszik

- barátnője is iszik

- megbízhatatlan

- folyton szidja az anyát

Mi szól mellette?

- ő az apja

Azt hiszem nekem ez gyenge indok lenne, hogy odaadjam 3 napra 120 km távolságra 2 piásnak a kicsi fiamat.

Ha találkozni szeretne vele, jöjjön el, és töltse vele a napot. Ha bebizonyítja, hogy rá lehet bízni, akkor idővel elviheti. Így nem. Kedves kérdező, egyetértek veled, én nem lennék nyugodt, ha elvinné!!!

2015. jan. 26. 21:53
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
Én nem adnám oda.Látogassa az otthonotokban. Asszem amúgy is csak 3 éves kor után vihetné el láthatáskor.
2015. jan. 27. 00:00
 20/24 anonim ***** válasza:
65%

A PIA es a GYEREK nem hogy egy hazban, de egy mondatban sem szabad hogy eloforduljon! Semmi keresnivaloja nincs ott a kisgyereknek. Ha latni akarjak, jojjenek el ok hozzad!

Egyaltalan micsoda kerdes ez? Egy ennyi idos gyereket idoben etetni, tisztaban tenni kell, hamaskor nem ejjel. Es te elengedned egy reszeges nohoz egy vadidegen helyre? Meg se forduljon a fejedben!

2015. jan. 27. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!