Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jól teszem hogy nem adom oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem hogy nem adom oda a kisfiam? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ex férjem mostanra már 1 hónapja nem látta a kisfiát, most pedig el szeretné vinni hétvégére, messzire, a szeretőjéhez utaznának el..

Viszont a nő semennyire nem ismeri a fiam szokásait, nyűgjeit.. Exem pedig sosem vett részt az életében, így nem tudom mennyire tudná ellátni ha bármi lenne

2 és fél éves a fiunk

Karácsony előtt derült ki hogy van szeretője

Mit gondoltok?

Természetesen nem tiltom el az apát, de eddig nem is érdeklődött felőle, most pedig péntek-vasárnapig elvinné

2015. jan. 26. 18:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%

ömmm.

Az EX férjednek nem lehet SZERETŐJE, mivel az EXFÉRJED!!!

Magyarán nem a szeretőjéhez hanem a barátnőjéhez, jelenlegi párjához utazna a gyerekkel.

Az, hogy helyes-e hát... ha amúgy amíg együtt éltetek gondját viselte a gyereknek, jól ismeri, akkor elengedném vele. Attól, hogy nem magához viszi még szórakozhatnak jól, lehetnek érdekes programjaik, és igen, egyszer meg kell ismernie a barátnőjét is, ha komolyan terveznek a jövőben...

Az érem másik oldala az, hogy a láthatás jogát nyomós ok nélkül nem tagadhatod meg. Inkább örülnöd kellene, hogy most érdeklődik a gyerek iránt, minthogy ez felhúzzon.

2015. jan. 26. 18:23
 2/24 anonim ***** válasza:
24%

Már 1 hónapja nem látta, de egyébként milyen gyakran látja? Hány éves korában váltatok el, és egyébként kötődik hozzá?

Ha nem nagyon ismeri, akkor úgy gondolom egy 2,5 éves kisgyereknek sok 3 nap távollét anyukától, két idegennel. Még ha az egyik az apja is.

2015. jan. 26. 18:25
 3/24 anonim ***** válasza:
76%
Bármily hihetetlen, de ki fogja bírni. És még jót is fog tenni neki, hogy apjával van.
2015. jan. 26. 18:25
 4/24 anonim ***** válasza:
17%
Nem engedném el,hogy elvigye messzire a 2,5 éves gyerekemet.Eleve nem hiszem,hogy a barátnõ a gyerekemmel foglalkozna a szerelem helyett.
2015. jan. 26. 18:28
 5/24 A kérdező kommentje:

Még a férjem, nem váltunk még el

Semennyire nem vett részt a fiunk életében..

Ezért is tűnődöm ezen

Sosem tagadtam meg tőle, az elmúlt egy hónapban mikor hívott sose érdeklődött iránta, felhívtam akkor is mikor kórházba került, akkor sem érdekelte

2015. jan. 26. 18:28
 6/24 anonim ***** válasza:
34%

"Még a férjem, nem váltunk még el "

Most akkor a férjed vagy az exférjed? A kérdésben még az exed volt. Vagy úgy, hogy külön éltek és barátnője van rájöttél hogy nem annyira ütős az, hogy "szerető", mintha tényleg a férjed lenne??

2015. jan. 26. 18:37
 7/24 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem váltatok még el, és a gy3r3k3t a Bíróság még nem nálad helyezte el,nem állapította meg a láthatások időpontját, akkor az apa akkor és oda viszi a fiát, ahova akarja.
2015. jan. 26. 18:43
 8/24 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem meg karácsony előtt derült ki, hogy van szeretője, EZÉRT külön költöztek de még nem zajlott le a válás.

Én először csak 1 napra engedném. Mondjuk szombaton 9-kor elviszi este 6-kor visszahozza.

2015. jan. 26. 18:45
 9/24 anonim ***** válasza:
41%

Tehát az a gyerek,hadd sirjon 3 napig,ugye kedves válaszolók?

Minden ùj neki, és "messzire" fogja vinni az apuka?

Mégis mennyi az a "messzire" kérdezõ?

2015. jan. 26. 18:46
 10/24 A kérdező kommentje:

Elnézést.. Rosszul írtam a kérdésben

Kb 120 km-re vinné el az apja

2015. jan. 26. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!