Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem hogy nem adom oda a kisfiam? Mit gondoltok erről?
Ex férjem mostanra már 1 hónapja nem látta a kisfiát, most pedig el szeretné vinni hétvégére, messzire, a szeretőjéhez utaznának el..
Viszont a nő semennyire nem ismeri a fiam szokásait, nyűgjeit.. Exem pedig sosem vett részt az életében, így nem tudom mennyire tudná ellátni ha bármi lenne
2 és fél éves a fiunk
Karácsony előtt derült ki hogy van szeretője
Mit gondoltok?
Természetesen nem tiltom el az apát, de eddig nem is érdeklődött felőle, most pedig péntek-vasárnapig elvinné
ömmm.
Az EX férjednek nem lehet SZERETŐJE, mivel az EXFÉRJED!!!
Magyarán nem a szeretőjéhez hanem a barátnőjéhez, jelenlegi párjához utazna a gyerekkel.
Az, hogy helyes-e hát... ha amúgy amíg együtt éltetek gondját viselte a gyereknek, jól ismeri, akkor elengedném vele. Attól, hogy nem magához viszi még szórakozhatnak jól, lehetnek érdekes programjaik, és igen, egyszer meg kell ismernie a barátnőjét is, ha komolyan terveznek a jövőben...
Az érem másik oldala az, hogy a láthatás jogát nyomós ok nélkül nem tagadhatod meg. Inkább örülnöd kellene, hogy most érdeklődik a gyerek iránt, minthogy ez felhúzzon.
Már 1 hónapja nem látta, de egyébként milyen gyakran látja? Hány éves korában váltatok el, és egyébként kötődik hozzá?
Ha nem nagyon ismeri, akkor úgy gondolom egy 2,5 éves kisgyereknek sok 3 nap távollét anyukától, két idegennel. Még ha az egyik az apja is.
Még a férjem, nem váltunk még el
Semennyire nem vett részt a fiunk életében..
Ezért is tűnődöm ezen
Sosem tagadtam meg tőle, az elmúlt egy hónapban mikor hívott sose érdeklődött iránta, felhívtam akkor is mikor kórházba került, akkor sem érdekelte
"Még a férjem, nem váltunk még el "
Most akkor a férjed vagy az exférjed? A kérdésben még az exed volt. Vagy úgy, hogy külön éltek és barátnője van rájöttél hogy nem annyira ütős az, hogy "szerető", mintha tényleg a férjed lenne??
Szerintem meg karácsony előtt derült ki, hogy van szeretője, EZÉRT külön költöztek de még nem zajlott le a válás.
Én először csak 1 napra engedném. Mondjuk szombaton 9-kor elviszi este 6-kor visszahozza.
Tehát az a gyerek,hadd sirjon 3 napig,ugye kedves válaszolók?
Minden ùj neki, és "messzire" fogja vinni az apuka?
Mégis mennyi az a "messzire" kérdezõ?
Elnézést.. Rosszul írtam a kérdésben
Kb 120 km-re vinné el az apja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!