Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mivel tehetem ki a lakásból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tehetem ki a lakásból?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat veszekszünk a párommal szeretném ha elmenne de nem megy.Van 2 gyerekünk 1 és 3 évesek.a lakás a kettönk nevén van hitelmentes.Azt mondja nem megy és hogy semmit nem tehetek,mivel ugyanolyan joga van itt lakni mint nekem.Mit csináljak.
2015. jan. 25. 14:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

"Mert neki is saját lakása?"

És ezért elvárja, hogy a másik, aki ugyanannyi joggal van ott elmenjen? Csak azért mert neki nem tetszik, hogy ott van? Ehhez kell ám a vastag bőr.

2015. jan. 25. 15:33
 12/20 A kérdező kommentje:
elkezdett inni.Az a baj hogy abba sem megy bele hogy eladjuk és osztozzunk.Azt mondja nem írja alá a papirt.
2015. jan. 25. 16:21
 13/20 A kérdező kommentje:
csak élettársak vagyunk.Ha házasok lennénk már beadtam volna.
2015. jan. 25. 16:21
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

elmész a bíróságra és kérsz vagyonmegosztást. ott akár el is adathatják a lakást, vár azzal nem járnátok jól. vagy kifizeted, vagy ő fizet ki. vagy elmész és szintén bírósággal használati díjat kéretsz tőle.

ki nem teheted a saját lakásából

2015. jan. 25. 16:31
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Azért iszik, mert boldogtalan, elhanyagolt. Ha figyeltél volna rá, és szeretted volna, akkor nem állt volna neki inni. Talán még visszafordítható a "folyamat" szeretettel, és törődéssel.

Persze ez téged nem érdekel, mert csak a pénzére hajtasz, és magadon kívül, soha nem szerettél senkit.

2015. jan. 25. 19:51
 16/20 anonim ***** válasza:
23%

Látom hölgyeim, ismét fáj az igazság.

Könnyebb a férjeket okolni a következményekért, mint magatokba szállni, és felismerve a hibákat, javítani a helyzeten. Engem lepontozhattok. :-) És az általatok tönkretett férjeket is. De ez rajtatok már nem segít....

2015. jan. 25. 21:22
 17/20 A kérdező kommentje:
nem mondanám hogy elhanyagoltam a segge fényesre volt nyalva.talán ez volt a baj.A kutya is jó dolgában vész meg.én nem hajtok a pénzére (nekem több van):).csak egy kis boldogságot szeretnék.
2015. jan. 26. 14:07
 18/20 A kérdező kommentje:
azt mondja azért iszik mert ő igy ellazul.Hát röhejes.Vagy inkább szomorú ahogy tántorog a gyerekek mellett.
2015. jan. 26. 14:08
 19/20 A kérdező kommentje:
magamon kivűl nem szerettem senkit?Tán ismersz?
2015. jan. 26. 14:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ha közös a lakás a"szeretném,hogy elmenjen" nem müködik.Teljesen igaza van abban,hogy egyformák a jogaitok.Ismét itt van Két értelmes,felelőségteljes felnőtt ember,akiknek sikerült két gyermeket is összehozni,akiknek valószínűleg(ne legyen igazam),jól elb.-ák a gyerekkorát a saját szülei.Gratula
2015. jan. 27. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!