Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Völgylakó kérdése:
Mivel bizonyitható hogy a közösvagyont a férj kilopta a lakásból?
Figyelt kérdés
2007-ben férjem elköltözött a lakásból 2010-ig volt alakáskulcsa addig minden értéket ami közüös vagyon volt eltünt a lakásból lakcím inaktívá tétel kérelem után zárat cseréltem. Rendőrség kérésemre azt mondta, Hogy mivbel még nem mondták ki a válást közös vagyon nem számit lopásnak ezért jegyzőkönyvet sem vettek fel.most az általa elhordott értéket kiadását vagy annak megfizetését kéri tőlem.2014. ápr. 16. 11:03
1/8 anonim válasza:
Mert Ő szerinte meg te loptad meg!
Te mivel bizonyítod, hogy nem te loptál??
2/8 anonim válasza:
Egy jó barátnőm volt ilyen szituációban nemrégiben. Bíróság is volt a történetben, lényege..közös vagyon, nem tudnak mit tenni vele..aki kapja marja alapon működik ha nem volt vagyonmegosztás.
3/8 anonim válasza:
Kozosvagyont nem tud kilopni, mivel az ember nem lophatja el azt ami az ove (is).
viszont ha o keri, akkor a dolgod egyszeru: te ezekrol semmit nem tudsz. Bizonyitsa o a megletuket szamlaval, valamint azt hogy a te hasznalatodban vannak. Ezeket meg nyilvan nem tudja bizonyitani.
4/8 anonim válasza:
jó vastag bőr van a képén! durva
mint ahogy te sem tudod bizonyítani, hogy mi tűnt el, ő sem tudja, hogy mi volt ott (hacsak nincs mindenről számlája, amit kétlek), így halott ügy, nehogy fizess neki
5/8 anonim válasza:
Ez a magyar jogrendszer. Szétteszik a kezüket, hogy "közös vagyon" meg "nem mondták ki a válást", és "bizonyítsd be", te pedig belerokkanhatsz az egészbe még a tolvaj röhög a markában.
6/8 anonim válasza:
Én hasonlóan jártam. Az exnejem mindent elvitt, a bíróságon meg a vagyonközösség megosztásánál mindent elnézett neki a bírónő, hogy az már úgyis nála van, mindegy és ne sajnáljam a gyerekeimtől. Hogy én hol tartom a kajám, mivel mosok, az senkit se érdekelt.
7/8 anonim válasza:
2007-10 között tán többet tehettél volna, szerintem most már nemigen van esélyed azoknak a tárgyaknak a létét bizonyítani.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki, meglátását elgondolkodtató. Ha számlákat tud vagy tudna mutatni akkor is közös vagyon abban az időszakban ő munka nélküléként tengődött a kocsmában mig én dolgoztam, de a jogrendszer szerint ugye ez is közös vagyon és tartozunk ugye a másik félnek az eltartással, a csúnyán szólva utánna a "szar" kipucolással sőt még a felhalmozott kölcsönök kifizetésével is. Tényleg köszönöm mindenkinek az elgondolkodtató válaszokat.
2014. ápr. 17. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!