Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdező (#29) pedig nagy jót tennél vele - első sorban a gyereknek.
2015. jan. 21. 15:22
Akkor miért nem adod be a csökkentésről szoló kérvényt? Hisz a nő fizeti a gyerektartást! Jaah, hogy a pénze kell neked? Undorítóan elvakultan féltékeny vagy.
Az ex férjednek meg látatlanban is gratulálok a kisbabájához! :)))
2015. jan. 21. 15:23
Kérdező, kezd itt azért kirajzolódni a sztori. Tehát ha jól értem, apuka lelépett az új nővel. Én elhiszem, hogy kiborít ez nagyon és minden létező helyen keresztbe akarsz tenni, de lépj túl rajta. Ezt nagyon megsínyli a gyermekeddel való kapcsolatod. Így alakult, zárd le magadba, lépj túl. Én is elváltam, bennem is volt nagyon sok tüske, de ezt soha semmilyen körülmények között nem vetítettem ki sem a gyerekre, sem az apjára, se az új nőre. Méltóságteljesen, büszkén tessék tovább lépni. Nem besavanyodni és elhárpiásodni. Nagy már a lányod (az enyém még ovis), kezdj el élni. Azóta van új párom, új hobbijaim, kicsit kinyílt a világ. Ne foglalkozz az exeddel, és főleg ne gyűlölködj.
2015. jan. 21. 15:25
Az én lányom 15 éves. Egyedül nevelem,mert a férjem elhagyott. Az új barátnőjére sokáig haragudtam már csak azért is,mert fiatalabb. Aztán a gyerek érdekében félretettem a sértettségemet. Megismertem az új barátnőt és bár nem vagyunk puszipajtások attól még jól kijövünk. Nekem is van új párom. Van,hogy a lányomnak együtt veszünk ruhát vagy ajándékot az új barátnővel. Így nincs az,hogy ki mit vesz és mennyit ad. Ráadásul én már 90%-ba a barátnőivel is elengedem a lányom vásárolni. Bízom benne. Mondtam,hogy ne lógjon ki belőle mindene de ezt el is fogadta. Nagyon jó a kapcsolatunk.
Te Kérdező elég vaskalapos és régimódi vagy. A gyerek érdeke a jó viszony. Nincs értelme marakodni.
2015. jan. 21. 15:35
Beosztja az édességet... XD
Ha 8 éves lenne, megérteném, de így...
2015. jan. 21. 15:53
36/51 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem lehet megérteni,hogy féltem a lányomat?
2015. jan. 21. 16:25
38/51 A kérdező kommentje:
Szerintem felesleges pl miniszoknyába felöltöznie,mert még a végén megtámadják. Persze ezt az apjának hiába mondom,nem érti meg.
Kérdező (#36) miért nem lehet megérteni, hogy BETEGESEN félted, kontroll-mániás vagy. Játszunk olyant, hogy nem akarsz az exed új párjának a pénztárcájában kotrászni, nem akarod megszabni, hogy a lányod mit kér az apjától, nem akarod felülbírálni, hogy az apja - mint másik szülő - mit küldjön neki, nem akarod rákényszeríteni a saját öltözködési elképzeléseidet, ilyesmi... szóval elkezdesz egy normális nőként és anyaként viselkedni.Ha meg magadtól nem megy, elmégy pszichológushoz segítséget kérni.
2015. jan. 21. 16:29
15 éves! Hadd döntse el, hogy mit akar felvenni. Gondolom nem minden nap miniszoknyában lenne, hanem egyszer-egyszer felvenné. A lányod kezd felnőni, fogadd el. Ha így folytatod 18 éves kora után nemigen fogod látni.
2015. jan. 21. 16:30
Kapcsolódó kérdések: