Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdező ne is haragudj,de te egy igazi hisztérika vagy!
Szóval még csomagot is küldtek? Hát tudod ha ahelyett hogy megköszönted volna a csomagot,vagy legalább csendben maradtál volna,te inkább "szóvá merted tenni hogy mi kerüljön a csomagba",akkor meg is érdemled! Tudod a gyerektartás az ami kötelező! Bár sokan ezt sem fizetik! Mint szintén elvált anya írom,hogy ha a volt férjem vagy a barátnője vesz valamit a gyerekünknek,én azt mindig megköszönöm nekik. Mert az ajándékozás nem kötelező!!!!!
2015. jan. 21. 14:15
A csomagról meg annyit, hogy félévente egyszer miért ne kaphatna a gyerek azt az apjától, amit szeretne...
2015. jan. 21. 14:15
Mi volt a csomagba és mit szerettél volna helyette?
2015. jan. 21. 14:23
14/51 A kérdező kommentje:
A csomagba az volt amit a gyerekkel megbeszélt skypeon. Pl azért zavart,mert a gyerekkel nem egyezik az ízlésünk és az apjáék olyan ruhákat is küldtek neki,ami nekem nem tetszett. Én az ilyeneket soha nem veszem meg neki,pl minek egy kamaszlánynak baseball sapka,vagy magas sarkú csizma,miniszoknya? Vagy volt benne rengeteg édesség,na azt is feleslegesnek tartottam,jó 1-2 még elmegy,de nem ilyen sok. Vagy mp3 lejátszó,az is felesleges,mert a telefonján is tud zenét hallgatni. Nekem sokkal jobb ötleteim lettek volna ruházkodás szempontjából is meg amúgy is. Vagy ha nem tudtunk volna megegyezni elküldhette volna a csomag árát is és majd én megvettem volna a gyereknek ami kell. Vagy költhettük volna különórára is az árát. Ha már úgyis a gyerekre szánták a pénzt,akkor miért hülyeségre kell elkölteni?
Hány éves a gyerek? Azt látom hogy kamasz,de mennyi? Mert pl az én 14 évesem is hord már miniszoknyát meg magas sarkút (nem tűsarkút) meg eszik édességet,meg van mp3 lejátszója. Nagyon is jó dolgokat küldtek a csomagba,az hogy neked nem tetszik,az senkit sem érdekel. Inkább örülj neki hogy megvették és ezzel is besegítettek neked anyagilag! Ha meg a gyerekkel megbeszélték hogy mit szeretne akkor gondolom neki tetszik és szerintem ez a lényeg!
2015. jan. 21. 14:33
Kérdező, légyszi nyugtass meg, hogy ez csak egy provokatív kérdés, és ennyire elszállt nő nincs a világon...
2015. jan. 21. 14:47
Figyelj, te tudtad magadról, hogy nem csak buta vagy hanem rosszindalatú egyszerű és nevetséges is?
2015. jan. 21. 14:55
18/51 A kérdező kommentje:
Még csak 15 éves.
Hát én a helyedben elásnám magam anya létemre hogy a 14 éves lányomra magas sarkút meg miniszoknyát engednék felvenni! Természetesen azokat is elvettem tőle amit küldött az apja,majd ha nagyobb lesz megkapja. Az édességet is szépen beosztom neki én.
19/51 A kérdező kommentje:
Utolsó,miért is írtad ezt? Mert felelősségteljes anyaként viselkedek? Mert megpróbálom megóvni a gyerekemet?
Elvált anyaként írom, hogy nem vagy egyszerű. Egyáltalán nincs igazad. Egyrészt én is azt mondom, hogy örülj neki, hogy nem csökkentették a gyerektartást. Nem, nem számít, hogy ők már egy család, sőt ha már ezt nézzük, akkor ott is van már gyerek, arra nézve is kérhetnének csökkentést. AZ új feleségnek semmi köze a te gyerekedhez. Kettő, a csomagot a gyerekkel beszélték meg, azt tettek bele amit Ő kért. Az hogy neked nem tetszik, már ne is haragudj, a te bajod. Ráadásul így már nem is küldenek. Egy hárpia vagy. Az én kislányom is kapott egy kabátot Karácsonyra az új csaj szüleitől. Nekem nagyon nem tetszik, de agyerek odáig van érte. Hát akkor hordja. Eszembe se jutott se szóvá tenni, se morogni miatta. Pedig csak 5 éves, szóval akár még meg is tehetném, hogy nem adom rá csak ha az apjához megy. Egy kedves gesztus volt a csaj szüleitől, nem egyezik az ízlésünk, na bumm.
2015. jan. 21. 14:59
Kapcsolódó kérdések: