Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párkapcsolatban/házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban/házasságban élők! Mikor éreztétek, hogy elmúlt a szerelem?

Figyelt kérdés
Hány éve voltatok együtt? Mi romlott meg a kapcsolatotokban?
2015. jan. 12. 17:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Az idők folyamán számtalanszor volt már arrm,példa,hogy attól,hogy többek igaznak véltek valamit,attól az még nem volt az. Kár is fecsérelni az időt a szűklátòkörűek baráti körére.
2015. jan. 12. 23:44
 32/34 anonim ***** válasza:

A szuklatokoru itt te vagy, mert te fogadsz el EGYETLEN jarhato utat.

Itt nem az a lenyeg, hogy hanyan allitjak az ellenkezojet amit te, mert az onmagaban tenyleg nem feltetlenul mervado, viszont te konkretan meghazudtolod azokat, akiknek masok a tapasztalatai, erzesei.

Mindig az a szuklatokoru, aki egy kalap ala von mindenkit, es nem tudja elkepzelni, hogy lehet akar egyetlen szemely is, aki mas nezettel rendelkezik.

2015. jan. 13. 08:19
 33/34 anonim ***** válasza:

Szerintem itt az a gond h mindenki mast ert szerelem alatt:

Nekem a szerelem az amikor csak ra gondolok, ha nem latom egy napig hianyzik, ra gondolok amikor lefekszem es felkelek es a ketto kozotti idoszakban is, nezegetem a fotojat amikor nincs velem, ha latok egy szerelmes reklamot o jut eszembe, ha romantikus zenet hallgatok o jut eszembe, varom a hivasat, sms-et, arra gondolok, hogy mennyire szupi szeretkezni vele, akarhanyszor latom elpirulok, es remeg alabam, pillangok a hasban es a vilag szep es jo.

Mindig vele akarok lenni, o a vilag legtokeletesebb emebere a szememben vagyok es felem es sorolhatnam.

Szamomra ez a szerelem. 5 eve elek hazassagban de ezt nem erzem...nem remeg a labam amikor meglatom, nem pirulok el, nem azt nezem h mikor nez es szamolom h hanszor mondja h szerelmes...

Szeretem a ferjem, de ez a fajta idoszak elmult.Jo vele lenni, hozzabujni, dumalni....de hogy langolnek erte?

Nos, azt mar nem.

2015. jan. 13. 16:59
 34/34 anonim ***** válasza:
A szerelem szubjektív fogalom. Mindenki esetében más és más a jelentése. Sőt van két meghatározó irány. Van az elfogadó es van az elvárára épülő. Azt neked kell tudni, meddig tudod a másikat olyannak elfogadni amilyen. Az elvárásra alapulónál meg akkor jön el, hogy mikor adod fel és jössz rá, hogy nem olyan amilyet álmodtál. Esetleg betelik a pohár, hogy ne kelljen tovább megfelelned, megfelelnie az elvárásnak.
2015. febr. 3. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!