Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párkapcsolatban/házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban/házasságban élők! Mikor éreztétek, hogy elmúlt a szerelem?

Figyelt kérdés
Hány éve voltatok együtt? Mi romlott meg a kapcsolatotokban?
2015. jan. 12. 17:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
34%
Van, akinél nem múlik el. Néha elcsöndesül, de mindig fel lehet ébreszteni a lángot, és nem "csak" szeretet meg összetartozás van, hanem szerelem és vágy. Nem tudom, ezt miért nem lehet elfogadni. Attól, hogy valakinél nem így van, még másnál lehet. És ezt 15 év után mondom, nem pedig néhány éves kapcsolatban.
2015. jan. 12. 19:19
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

6 éve vagyunk együtt.

És kb, 2 év után múlt el a lángolás nálam. Nála még mindig tart.

Én úgy vagyok vele, hogy vannak pillanatok, mikor újra izzik a láng. Mikor hosszan a karjaiba zár és azt mondja megvéd a világ ellen is ha kell... ilyenkor megint annak a csitrinek érzem magam, aki itta minden szavát.

Viszont a hétköznapokban inkább érzem társnak, jó barátnak. Ott van az állandó, szeretett, tisztelet és ragaszkodás.

Nagyon jó a kapcsolatunk, nem romlott hanem javult. Most már nemcsak szerelmesként látom hanem barátként is. Sokkal rugalmasabbak lettünk, elnézőbbek a másikkal. Megtanultuk kezelni a gondokat és konfliktusokat. Sok olyan dolgot meg tudunk beszélni, amit szerelmesekként nem. Szóval nekem jobb, hogy nemcsak a férfit látom benne, hanem a partnert, a barátot.

2015. jan. 12. 19:40
 23/34 anonim ***** válasza:

OFF: En felpontoztalak, igazad van! (ezert pontoztak le...altalaban igy van)

ON: En sajnos par honapja erzek valamit, nem vagyok mar biztos...

2015. jan. 12. 19:55
 24/34 anonim ***** válasza:
17%

19:19

Szeretetben is lehet vágy...Majd rájössz. Bízzunk bnk benne,hogy nem fog össze omlani a lelkivilágod.

Nem egy tanulmány készült már erről. "Állatok" vagyunk,ha tetszik, ha nem. Szerinted miért erősebb szagú a férfi vizelete még napjainkban is? Ez egy elég elemi dolog,amire már évezredek óta ninc szükség ..szerinted akkor az agyi alapon működő,ingerület átviteli rendszerünk képes volt magát túltenniazon,hogy a "szerelem" érzet ne csak a faj fenmaradását elősegítendő hormonok összessége legyen?

Kívánok a továbbiakban rózsaszín ködös,lila vattacukros,tudománytól és realitástól távol álló, a valóságra sosem ráeszmélős szerelmes kapcsolatot.

2015. jan. 12. 20:10
 25/34 anonim ***** válasza:
58%
11 éve vagyunk együtt... Mikor múlt el a szerelem? Rég...és soha. Kb 2 év után fordult először elő, hogy volt egy hullámvölgy a szerelem terén...azóta hol újra tombol a szerelem...hol nem. De szeretni folyamatosan szeretjük egymást...csak maga a szerelem érzése változik..hol lángol, hol csak pislákol.
2015. jan. 12. 20:14
 26/34 anonim ***** válasza:
38%

# 24, olyan vehemensen támadsz mindenkit, aki hosszabb idő után is szerelmesnek érni magát, hogy ez a téma valami mély lelki sebet szakíthat fel benned, különben nem váltana ki ekkora indulatokat.

Mindenki maga tudja mit érez, nem kell meggyőznöd az embereket arról, hogy az ég piros, ha ők kéknek látják.

Igazából szerintem az a lényeg, hogy elégedett, boldog kapcsolatban éljünk, hogy szerelemben, szeretetben, hogy a szerelem szeretetté alakul, vagy szerelem marad, talán egyéni kérdés. Ismerek 70-es éveikben járó párt például, akik saját bevallásuk szerint szerelemmel szeretik egymást.

A lényeg, hogy így, vagy úgy teljesnek érezzük a kapcsolatot. Szerintem.

2015. jan. 12. 20:17
 27/34 anonim ***** válasza:
43%
#26 Végülis hihetitek azt,hogy az ég rózsaszín. Én reálisan tekintve rá,látom,hogy kèk. 8éves élettársi kapcsolatban azt tudom mpndani,hogy szeretem,van hogy vágyom az érintésére,de van mikor feltudnám rúgni az égig, van,hogy hiányzik, van hogy várom mikor hiv már fel és van mikor úgy vagyok hogy csak fel ne hívjon,mert kikészít. A habosbabos babps szerelemi fázisban csak a jó oldalát,az imponáló dolgait látod az alanynak....nem véletlenül.Ha ez magas,azt kivánom sose legyen alacsony.
2015. jan. 12. 20:29
 28/34 anonim ***** válasza:
A szerelem elmúlását nem azt jelenti, hogy nincs rossz oldala a kapcsolatnak. Minden kapcsolatnak van, de attól még szerelmes vagyok.
2015. jan. 12. 20:30
 29/34 anonim ***** válasza:
32%

Maydy4!

Miert probalod raeroszakolni masokra a kenyszerkepzeted?

Ahanyan vagyunk, annyifelekepp elhetunk meg biyonzos dolgokat.

A rozsaszin kod nem egyenlo magaval a szerelemmel. Szerelemmel szeretem a paromat, szeretettel a barataimat, testvereimet... A szerelem az en szotaramban magaba foglalja a szeretetet, a tiszteletet, a vonzalmat, a vagyat es sok minden mast is.

2015. jan. 12. 20:33
 30/34 anonim ***** válasza:
19%
Tényleg nem egyenlő a rózsaszín köd a szerelemmel. Sőt, a számomra köze nincs a szerelemhez. A rózsaszín köd fázisában nem a másikba vagyunk szerelmesek, hanem azokba a tulajdonságokba, amiket kivetítünk rá.
2015. jan. 12. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!