Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni akarok. Mit tegyek keződ lépésekként?
Férjem állandóan ok nélkül gyanakszik, ellenőrizget, tilt dolgoktól, féltékeny és gyanusít. Egyre nehezebben bírom és úgy döntöttem több esélyt nem kap. Eddig elhittem, hogy megváltozik és reménykedtem.Fél véevagyunk csupán házasok. Azt hittem, ha hozzámegyek, nem fog bizalmatlankodni, hanem megnyugzsik, hogy övé vagyok.
Most igazából nem is nagyon van hova menjek a gyerekemmel (nem az övé is, csak enyém), mert ez lenne az első lépés. beadnám a válókeresetet nélküle is, de azzal még várok. De ha beadom, ügyvéd is kell? avgy anélkül is elválasztanak idővel?
neki nem mondom, hogy milyen szándékom van, mert amíg itt kell lakjunk, pokollá tenné még jobban az életünket.Amint tudok, elhúzok és megmondom neki. Úgy tervezem egy hónapon belül. Addig meg el kell legyünk valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!