Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akarok a párommal, de terhes vagyok. Mit tegyek?
Szeretném elvetetni a babát, de a párom könyörög, hogy ne tegyem.
Van egy 10 éves lánya aki tőle 250 kilóméterre él és nem láthatja. Ezért ez a baba lenne az élete értelme.
A kapcsolatunk annyira megromlott, hogy holnap elköltözöm tőle és az anyjától.
Lenne értelme így megtartani a babát?
Hat figyeljjj sajat magadal csesztėl ki es persze a babàval is :(( gondolm ex nem futo gondolat hogy szakitani akarsz..... epp ezert vedekeznj kellet volna a baba erdekeben!!
Mivel "anyosnal eltek"miert nem mesz kūlön albiba a parodal?????
En meghagynam a babat:) ha nem csalt meg a parod nem vert meg stb.... csak pl anyos miatt vitatkoztok..... es persze kerdes:szereted a pàrodat????ha igen koltozetekel....... beszeljetek meg egyutt hogyan tovabb!!!!???
Ez az o gyereke is, nem csak a tied, szoval a minimum hogy figyelembe veszed a velemenyet.
Azonkivul meg, meg halas leszel neki egyszer, hogy nem olted meg a kicsit.
5. Én már nem szeretem őt, nem akarok vele élni. Gyereket meg nem szivesen szülök egy olyan embertől akitől kiráz a hideg.
Amúgy képzeljétek el, védekeztem!
Itt megint az az alapvető probléma, hogy szar kapcsolatba eleve nem kéne gyereket vállalni! Gondolom nem tegnap romlott meg a kapcsolat, mi a jó francért kellett megcsinálni azt a szerencsétlen babát??? Annyira hülye, felelőtlen emberek vannak, hogy az félelmetes!
Nem tudom mi a jó megoldás, a legjobb nyilván az lett volna, ha nem csináltok gyereket, de most már mindegy. Nagyon nem pártolom az abortuszt, de ebben az esetben ez a gyerek lehet jobban járna, ha nem születne meg. A szülei felelőtlenek, meggondolatlanok és már a születésekor sincsenek együtt... kár hogy megint egy baba issza meg a levét két, elvileg felnőtt ember ostobaságának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!